Rocket League Almaya Değer mi?

ColdunTR

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, şimdi bu Rocket League Steam'da indirimde, almaya değer mi? Ya da başka Steam oyun tavsiyeniz varsa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişiden kişiye göre değişir değip değmeyeceği. Şahsen yaklaşık 2800 saat oynama sürem var ve bana göre hala eğlenceli olan bir oyun. Yapımcısı olan Psyonix hayatında görebileceğin en ilgili, oyuncusuyla en çok iletişim kuran oyun firmalarından biri zaten. Hele ben arkadaşsız başladım oyuna, yani tek başıma. Arkadaşlarınla başlarsan çok daha keyifli olabilir ancak oyunda ciddi anlamda gelişim göstermek istiyorsan bol bol zaman ayırman lazım. Çoğu şeyi öğrenmek zor ve çaba gerektiriyor kısacası.

Merhabalar, şimdi bu Rocket League Steam'da indirimde, almaya değer mi? Ya da başka Steam oyun tavsiyeniz varsa önerebilir misiniz?
Kesinlike değer. Ben ilk çıktığı zamandan beri oyunyorum, iki ayrı hesapta toplam 3000 saatten fazla sürem var, tüm DLC'lere sahibim ve DLC haricindeki eşyaların da neredeyse hepsi bende var, buna rağmen hala sıkılmıyorum oynarken. Ancak şunu da belirteyim arkadaşsız oynarsan muhtemelen 300 saatten sonra sıkar. Hatta paran artarsa 2.52 liraya '70 Dodge Charger R/T DLC'sini al. Araç mükemmel ötesi bir şey. Sadece sesi yetiyor ;):).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı