Çözüldü Rocket League Epic Games'ten açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeroM

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'ten oynuyordum normal bir şekilde. Bir gün açılmamaya başladı. Sadece Epic Games'ten çalışıyor yazısı gözüküyor ve kapanıyor açılmadan.
Kaç kere formatladım PC'yi ama olmadı.

Çözüm
Ayrıyeten Belgeler\My Games\Rocket League klasörünü yedekledikten sonra Rocket League klasörünü silip deneyin bakalım.

Rapor olusturun bakalim.

Raporu doğru oluşturmamışsınız. Rehberdeki adımları eksiksiz bir şekilde uygulamanız gerekiyor.

Yalnız raporda belirtilen bir konumdan ötürü benim şimdiden bir tahminim var. Bilgisayarınızdan OneDrive'i kaldırıp oyuna tekrar girmeyi deneyin. Bu çözüm ise yaramazsa rapor oluşturmaya çalışırsınız.

Kaldırmadan önce uyarıya dikkat ediniz.

"Uyarı: Bu işlem OneDrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin!"

Raporu doğru oluşturmamışsınız. Rehberdeki adımları eksiksiz bir şekilde uygulamanız gerekiyor.

Yalnız raporda belirtilen bir konumdan ötürü benim şimdiden bir tahminim var. Bilgisayarınızdan OneDrive'i kaldırıp oyuna tekrar girmeyi deneyin. Bu çözüm ise yaramazsa rapor oluşturmaya çalışırsınız.

Kaldırmadan önce uyarıya dikkat ediniz.

"Uyarı: Bu işlem OneDrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin!"

Dediğiniz gibi OneDrive'ı sildim maalesef gene aynı
Rapor oluşturmayı denediğimde hiçbir şekilde rapor yapmıyor öncekinde kendim rapor oluşturmuştum
Ve görev yöneticisine gelmiyor hiçbir şekilde

Rapora baktigim zaman raporlama islemini baslatmadiginizi görüyorum. Bir seyleri eksik yapiyorsunuz gibi.

Recep hocam Görev Yöneticisi'nden programı bulun diyor ama direkt program görev yöneticisinde gözükmüyor bende o yüzden dosya konumudanki rocketleague.exe i yapıştırdım rapor yapma sırasında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı