beyler aynı sorunu bende yaşıyorum modem resetledim oyunu silip yükledim oyun içi ayarları sıfırladım olmuyor ama telefondan pc ye internet verince açılıyo kendi wifi den olmuyor
Aynı sorun bende de var. Tam oda bulunuyor. Rezervasyon gönderiliyor diyor sonra pat hata ; " Zaman aşımına uğradı" diye. En az 15 dakika böyle durdu bir ton oda buldum hepsi zaman aşımına uğradı. Dün akşamdan beri böyle. Ne yapıcaz?
beyler aynı sorunu bende yaşıyorum modem resetledim oyunu silip yükledim oyun içi ayarları sıfırladım olmuyor ama telefondan pc ye internet verince açılıyo kendi wifi den olmuyor Eki Görüntüle 494154
Aynı şekilde telefonun internetini pc ye bağlayınca girebiliyorum ama evdeki internetle hata veriyor hala çözümünü bulmuş değişim
Güvenli internet ayarlarınızı türk telekomun sitesinden devre dışı bırakın bide öyle deneyin.
Aynı şekilde telefonun internetini pc ye bağlayınca girebiliyorum ama evdeki internetle hata veriyor hala çözümünü bulmuş değişim
Güvenli internet ayarlarınızı türk telekomun sitesinden devre dışı bırakın bide öyle deneyin.