Rocket League i7-7500U sistemde grafik ayarları nasıl olmalı?

Antialiasing: Peformans.
Render: Quality veya performans ama kaliteyi tavsiye ederim.
Render detail: Performans:
FXAA Low.

Ama oyun fazla sistem isteyen bir oyun değil en yüksek ayarlarda bile kasmadan çok akıcı bir şekilde fan sesi fazla olmadan oynayabilirsiniz.

Laptopun durumuna göre değişir ama bence de rahat oynaması lazım.

Yukarıda yazdığım laptopla Ultra'da sabit 60FPS alabiliyorum ben oyun öyle aman aman bir sistem istemiyor.

Biliyorum çok düşük istediğini ama senin sistemin konu sahibininkinden iyi ayrıca laptop eskiyse ve çok kullanılmışsa performans inanılmaz düşüyor.
Laptopumu zorlamayacak normal ayarlarda oynamak istiyorum. İngilizce kıtlığım ve oyun deneyimim fazla olmadığından size sormak istedim. YouTube'dan videolarına baktım fakat videolarda bütün ayarlar deneniyordu anlayamadım açıkçası.

Özellikler:

Intel HD Graphics 620.
NVIDIA GeForce 930 MX.
Intel Core i7-7500u 2.7 GHz(4 cpus), ~2.9 GHz.
12 GB RAM.
DirectX12.
Windows 10.

Şunlarda grafik ayarları yeri yardımcı olursanız sevinirim. ( yazmadığım sistem özelliği varsa kusura bakmayın )

Bu arada Intel HD ile oynamıyorsunuz değil mi? 930MX i kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu arada Intel HD ile oynamıyorsunuz değil mi? 930MX i kullanıyorsunuz.

Onu nereden bakacağım hangisiyle oynadığıma? Dxdiaga girdiğimde ekran kısmında İntelin var ama oluşturucu kısmında 930MX var.

Dosya Ekleri

• aaa.PNG
    aaa.PNG
    12,3 KB · Görüntüleme: 42
  • bbb.PNG
    bbb.PNG
    12,1 KB · Görüntüleme: 39
Onu nereden bakacağım hangisiyle oynadığıma? Dxdiaga girdiğimde ekran kısmında Intel'in var ama oluşturucu kısmında 930MX var.

Onu hatırlamıyorum.
Onu nereden bakacağım hangisiyle oynadığıma? Dxdiaga girdiğimde ekran kısmında İntelin var ama oluşturucu kısmında 930MX var.
Bir arkadaşımınkinde şarda iken gtx 960 değilken intel hd kullanıyordu belki sizinki de öyledir

Şu an herhalde ikisini de kullanıyor. Oyun oynamadan önce Intel'i devre dışı bıraksam sonra geri açsam bir sıkıntı olur mu? @thelavuk @Eren1661

Bilmiyorum ama devre dışı bırakmasan bile performansta sıkıntı yaşamazsın bence internetten de bakabilirsin nasıl 930mx i kullanacağına yanlış bilgi de vermeyeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı