Rocket League için kol mu klavye mi?

T129Atak

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
450 saatim var, klavye mouse ile oynuyorum. Topa güzel vuruyorum ama hava topları işkence. Platin 3 division 4'üm.
Hangisi mantıklı?

Oyunla ilgili pek bir bilgim yok fakat usta oyuncuların çoğu oyun kolu ile oynuyor oyunu. Ne kadar çok fark ettiriyor bilmiyorum fakat alıştıktan sonra bence de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Hocam 1800 saatim var, ilk 600 saatini klavye mouse ile oynadım. Geri kalanı xbox controller ile. İlk başta çok tuhaf ve saçma geliyor ama alışılması o kadar uzun sürmüyor. Sonrası kesinlikle daha keyifli

Alışmana bağlı bir şey ben şahsen kol yerine klavye ile oynamayı seçerdim bana göre daha rahat olur çünkü pek kolla oynadığım yoktur neye alıştıysan onla oyna derim.

Hava toplarında yön ve gaz, nitro ayarlamasından dolayı kesinlikle oyun kolu avantajlı ama klavyeye göre alışması daha zor. Oyun koluyla eskiden gelen tecrüben yoksa ilk başlarda eziyete dönüşebilir. Klavye ile çok üst liglerde oynayan kişiler tabii ki var eğer beceremezsen klavyeye devam edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı