Rocket League legacy sürümünü alma

ShadowsLover

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
199
Çözümler
1
Selam, ben bu oyunu önceden Steam'de almıştım. Yanlış bilmiyorsam Steam'den oyunu önceden alanlar için haksızlık olmasın diye (paralarımız boşa gitmesin diye) oyunun içinde yaklaşık 200'e yakın ögenin bulunduğu legacy paketini ücretsiz veriyorlardı. Ben araştırdım da bir türlü bulamadım. Ben şu anda oyunu Epic'ten indiriyorum. Epic hesabım Steam ile bağlantılı. Oyuna girdikten sonra Epic ya da Steam'den birini seçip oyuna girdiğimde bana bu eşyaları verecek mi yoksa vermeyecek mi? Bazıları yalan söylediler falan diyor.

Arkadaşlar, cevaplarsanız sevinirim. İllaki bir şey veriyorlardır gibime geliyor. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum, sonra sıkıntı olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şimdi Steam'den geri indiriyorum.
Burada ne yapacağım?
1600954865275.png
 
Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bu konuya bakmıyordu bir süre ondan kusura bakmayın. Genel olarak özetlemek gerekirse. Geçenlerde Rocket League bedava olmuştu ve önceden oyunu alanlara bir paketten söz edilmişti. Ondan nasıl alınır diye atmıştım. Şimdi anlatacaklarım oyun önceden oynamışlar için:

İlk olarak Epic hesabınızı steam ile bağlantı kurdurun sonra Epic Games Account Linking bu siteye giderek rocket hesabınızı epicle birleştirin ve primary hesabınızı steam hesabı yapın. Oyunu epicten indirebilirsiniz epicten oyuna giriş yaptıktan sonra primary hesabınızla girdiğinizde bir yazı gelecek. Veteran ile ilgili ve ödüller size verilecektir. İyi günler dilerim
 
Epic hesabınızı Steame bağladıktan sonra verdiğim siteye gidin
Orada sizden epic hesabınızı ister giriş yapın. Size iki hesap gösterecek biri steam biri epic. Oradan steami seçip primary yapın işlem tamamdır
Siz önceden steamde oynadınız mı? Eğer oynadıysanız dediklerimi yapabilirsiniz oynamadıysanız zaten epic hesabınız primary olur. Ben öyle biliyorum isterseniz destek ekibine yazabilirsiniz. Anlamadıysanız görsel olarak göstermeye çalışabilirim :) İyi günler dilerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı