Rocket League olması gerekenden yüksek ping

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
9
Yer
Antalya
Rocket League'de şu ana kadar hiç 80 pingin altına inmedi. Kablonet 100 güldüren paketini kullanıyorum, abim ilk önce Speedtest yapıyor sonra ben yapıyorum. Değerler neredeyse aynı. Fakat benim pingim 80'in altına inmezken onun 30 pingi rahat görüyor. Belki sorun Epic Games'tedir, ben Epic Games'ten giriyorum, abim Steam'den.

(Avrupa sunucusundayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Seninki laptop abininki masaüstü mü?

Rocket League'de Türkiye şartlarında 30ms'in altı neredeyse imkansızdır. Nerede oturuyorsunuz? Abiniz başka bir yerde mi? Abinizde mi KabloNet kullanıyor? (KabloNet kullandığını sanmıyorum ama neyse)

80 ping aslında normaldir ama Avrupa sunucusu olduğu için fakat abininde 30 ping alması şaşırtıcı.

Abin hangi sunucuda? Önerilen sunucuyu seçin bu arada.

Seninki laptop abininki masaüstü mü?

Hayır, ikisi de masaüstü.
Abin hangi sunucuda? Önerilen sunucuyu seçin bu arada.

Öyle yapınca ping 150'ye kadar çıkıyor.
Rocket League'de Türkiye şartlarında 30MS'in altı neredeyse imkansızdır. Nerede oturuyorsunuz? Abiniz başka bir yerde mi? Abinizde mi Kablonet kullanıyor? (Kablonet kullandığını sanmıyorum ama neyse)

30MS demiyorum 30 ms de geziyor normalde, ortalama 50 ms de geziniyor.(aynı evdeyiz)

30MS demiyorum 30 ms de geziyor normalde, ortalama 50 ms de geziniyor.(aynı evdeyiz)
Dostum abin seni kekliyor falan olabilir mi? Rocket'de 30ms alanı daha görmedim. 45ms alabilirsin en düşük. Rocket'de Kablonet ile (Kablonet'in altını çiziyorum.) imkansız gibi birşey yani alamazsınız. 30ms değerlerini. Çok zor yani. İnanamadım pek. Senin 80ms alıyor olup abinin 30ms alması imkansız yani. Bence senin doğru zannettiğin bir takım şeyler mevcut. Abin 30ms alıyor olamaz bence.

30 ms yi görüyor sadece genelde 50 ms de geziyor gözümle gördüm çünkü onun hesabında oynamıştım.

30 ms yi görüyor sadece genelde 50 ms de geziyor gözümle gördüm çünkü onun hesabında oynamıştım.
Rocket League ayarlarında Gameplay bölümünün görüntüsünü atar mısın? Çünkü hala inanamıyorum Kablonet ile o pingde oynamanıza. Yüksek ihtimalle Kablonet'in Süperonline çıkışlarıyla Rocket serverine bağlanıyor abiniz. O yüzden epey iyi bir bağlantısı olabilir. Ama yine de benim pek aklım almadı. Doğruyu söylüyor olabilirsiniz ama gerçekten o kadar alışık olmadığım bir durum ki inanamıyorum.

Atarım da siz hangi interneti kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…