Rocket League oynarken kendi kendine Xbox Game Bar açılıyor

Daha fazla  
Biraz garip bir sorun ama anlamadığım bir şekilde Rocket League oynarken bir anda GPU ve CPU vb kullanımların gözüktüğü bir ekran geliyor. Sağ tarafında Xbox social yazdığını görünce anladım.
Konumuza gelince neden böyle bir şey oluyor olabilir ilk başta olduğunda yanlışlıkla bir kısayol a bastığımda açıldığını düşünmüştüm ama 2.kez olunca kafama takıldı.
Oyunu kapatıp bir daha oynadığımda böyle bir sorun olmadı fakat bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu açtığımda yine aynısı oldu. Bir daha yeniden başlatıp denemek isterdim ama sürekli de PC'yi yeniden başlatmak istemedim. Sizce neden böyle bir sorun olabilir? Virüs vb bir sorun olduğunu düşünmüyorum, şüpheli sitelere girmemeye özen gösteriyorum ama daha iyi bilenler olacaktır tabii ki oyun oynarken bir anda neden Xbox Game Bar performans bölümü açılıyor ve bu sistem performansını etkiler mi? Cevaplarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorun bende de olmaya başladı galiba yeni güncellemeyle geldi bu problem, bende ek olarak game bar açıldıktan sonra wasd gibi tuşlara bastığımda bir sürü saçma sapan windows kısayolları açılıyor oynanmıyor. Çözüm bulabildiniz mi?

Hocam aynı sorun bende de olmaya başladı galiba yeni güncellemeyle geldi bu problem, bende ek olarak Game bar açıldıktan sonra wasd gibi tuşlara bastığımda bir sürü saçma sapan Windows kısayolları açılıyor oynanmıyor. Çözüm bulabildiniz mi?

Maalesef hayır bugün masaüstünde de açıldı bu yüzden Windows Update'leri yapmak istemiyorum büyük ihtimal ondan. Çözümü yeni Update beklemek gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı