Rocket League trade yapılamıyor

Katılım
1 Temmuz 2016
Mesajlar
668
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla trade yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum. İki faktörlü doğrulamayı etkinleştirdim ama olmadı. 2-3 saat bekledim ama sonuç yine değişmedi. Oyunu Steam üzerinde almıştım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Arkadaşım başka birine takas isteği attığında ise atabiliyor. Ben ise kimseye takas teklifi atamıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    157,7 KB · Görüntüleme: 373
Hocam ben de Steam'den almıştım yanlış hatırlamıyorsam bende de öyle bir uyarı çıkmıştı.
Daha önce arkadaşlarımla takas yaptım. 2 gün önce iki faktörlü doğrulama yapmayan, takas yapamaz diye bir kural gelmiş. Ama doğrulama yapmama rağmen. Olmuyor.
Daha önce arkadaşlarımla takas yaptım. 2 gün önce iki faktörlü doğrulama yapmayan, takas yapamaz diye bir kural gelmiş. Ama doğrulama yapmama rağmen. Olmuyor.
Hocam müsaitseniz nick verin deniyelim.
 
Ben Steam'den aldım ama TP seviyesi yetersiz diyor gene yapamıyorum ne yapmalıyım?
Yeni güncellemedrn sonra takas yapabilmek için Epic Games hesabınızda iki faktörlü doğrulamayı açmalı ve oyun içi en az 30 seviye olmalısınız. Ayeıca günde sadece 1 kez takas yapabilirsiniz. 100 levele ulaştıktan sonra günde 3 kez, 250’den sonra da sınırsız takas yapabilirsiniz.
 
Yeni güncellemedrn sonra takas yapabilmek için Epic Games hesabınızda iki faktörlü doğrulamayı açmalı ve oyun içi en az 30 seviye olmalısınız. Ayeıca günde sadece 1 kez takas yapabilirsiniz. 100 levele ulaştıktan sonra günde 3 kez, 250'den sonra da sınırsız takas yapabilirsiniz.

Çok sağ ol
 

Geri
Yukarı