Rocket League turnuva ödülleri nasıl açılır?

Proteus

Hectopat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz 12K'lık olan kupayı elmas turnuvasında ilk 8'e girince daha yeni açabildim ama sağdaki 20klık kupayı ilk defa görüyorum ve nasıl açacağım. Bir de turnuva öğeleri takas edilemez garanti boyalı diyor kilitli kupada yani boyalı olduğu için takas edebilirim değil mi?

1674573944339.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım eğer öyleyse açamayacağım, teşekkürler.
Yine de dediğim gibi tam emin değilim. Bu kupa gelmeden önce de buna benzer bir kupa vardı ve altında Grand Champ turnuvası kazanmamız gerektiğini söylüyordu diye hatırlıyorum.

Resimde gördüğünüz 12K'lık olan kupayı elmas turnuvasında ilk 8'e girince daha yeni açabildim ama sağdaki 20klık kupayı ilk defa görüyorum ve nasıl açacağım. Bir de turnuva öğeleri takas edilemez garanti boyalı diyor kilitli kupada yani boyalı olduğu için takas edebilirim değil mi?

Eki Görüntüle 1643674

Hocam bu kupaları açmak neyi değiştiriyor ödüller aynı mı?

hocam hemen anlatayım oyunda bu kupaya erişim sağlamak için turnuva ödülü seviyesi gibi bi rank sistemi var tabiri caizse yanlış hatırlamıyosam bu kupa için turnuva ödülü seviyen champin üstünde olması lazım ödüllerde aynı fakat olasılıklar daha yüksek ve boyalı ödüller veriyor yinede takas edilemediği gerçeğini değiştirmiyor.
iyi forumlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı