Rocket League ''Unexcepted_store_action'' hatası

mcf

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
500
Rocket League oynarken mavi ekran yedim. Mavi ekran sırasında bilgi toplama yüzdesi %100 oldu ve 1-2 dk bekledi ancak yeniden başlatmadı. Kasanın açma kapatma tuşunu kullanarak kapattım bilgisayarı.
2019/08 civarından(sanırım) elimde Windows 10 1909 Home ISO'su vardı. 1 hafta kadar önce onunla formatladım ve her şeyi yeniden kurdum. Güncellemelerin yüklenmemesi için Windows Update'i ta en başından kapattım. Kırmızıyla işaretli güncellemeyi manuel ben kurdum. Bir ara Windows Update'i devreye alıp güncelleme kontrolü yaptım, herhangi bir yükleme yapamadan tekrar devre dışı bıraktım. İşaretli güncelleme listede vardı, yararı olur diye denemiştim, bir şey değişmedi. Gelen güncellemelerin listesinin SS ini aldım.
Kolla oynamaya başladığımdan beri rl de uyarısız crash yiyordum(öyle sanıyorum).koldan olup olmadığını bilmediğim için kolu çıkartarak denedim, crash sorunu azalmadı. Framework'leri tekrar yüklemek için manuel olarak güncellemesini yükledim(denetim masasında Framework'ler görünmüyordu).CMD de SFC /scannow yaptığımda resimdeki durumu gördüm. Bundan önce crash konusunda log oluşturabilmek için Process Monitor açıp oyuna girdim. SFC /scannowdan sonra(sanırım), bir daha crash yemedi oyun ve haliyle oradan bir şey çıkaramadım.
Bugün rl de maç sonrası mavi ekranı başarıyla yedim.
Minidump linki: 051621-6343-01.rar
Mavi ekran açıklaması: Unexcepted_store_action
 

Dosya Ekleri

  • günc.jpg
    günc.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 15
  • help.jpg
    help.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 20
  • no.jpg
    no.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 17
Henüz üstte önerilenleri yapmadım. Bugün oyunu açtım 2 maç casual girdim. Maçtan çıkınca ana ekrana döndüm, ekranı kapatıp tuvalete gittim geldiğimde yine mavi ekran yemiştim. Bu sefer SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası.
Minidump link: 051721-6328-01.rar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı