Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar aynı oyunu PS4'te oynayınca pingimde sıkıntı yok ancak bilgisayara geçince 400'den aşağıya düşmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim oyunu milyon kere silip yeniden yükledim hala aynı. İnternetimde bir sıkıntı yok.
Arkadaşlar aynı oyunu PS4'te oynayınca pingimde sıkıntı yok ancak bilgisayara geçince 400'den aşağıya düşmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim oyunu milyon kere silip yeniden yükledim hala aynı. İnternetimde bir sıkıntı yok.
KS KS Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #3 Silinen üye dedi: Bölgesini Avrupa olarak yap oyun ara. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle basit bir çözümü tabii ki denedim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bölgesini Avrupa olarak yap oyun ara. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle basit bir çözümü tabii ki denedim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 31 Aralık 2021 #4 Quikied dedi: Hocam böyle basit bir çözümü tabii ki denedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda Speedtest yapmayı denedin mi değerler nedir? Artı 0 Eksi
Quikied dedi: Hocam böyle basit bir çözümü tabii ki denedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda Speedtest yapmayı denedin mi değerler nedir?
KS KS Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #5 Silinen üye dedi: Bilgisayarda Speedtest yapmayı denedin mi değerler nedir? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi PS4'te aynı internetle sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bilgisayarda Speedtest yapmayı denedin mi değerler nedir? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi PS4'te aynı internetle sıkıntı yok.