Rockstar Games Alev Aldı!

Anlatmak istediğim konu neden hala GTA 6 çıkmıyor, artık çıksın değil. Yaptıkları saçma işler. GTA Trilogy, GTA Online'daki saçmalıklar ve son çıkan GTA+.

Anlatmak istediğim konu neden hala GTA 6 çıkmıyor, artık çıksın değil. Yaptıkları saçma işler. GTA Trilogy, GTA Online'daki saçmalıklar ve son çıkan GTA+.

Çıkar diye düşünüyorum. Çıkmazsa insanlar yine o berbat her Online'ye girerken yarım saat beklediğimiz GTA 5'e kalacak.

Çıkar diye düşünüyorum. Çıkmazsa insanlar yine o berbat her Online'ye girerken yarım saat beklediğimiz GTA 5'e kalacak.
Sadece o mu? Online hile dolu. Crasherlar, adaletsizlik... GTA+ ile de bir süre parayı kıracaklar. En az 2 sene daha var çıkmasına bence. Çıksa da büyük bir fiyasko ortaya çıkacak bence. Rockstar North'un kemik kadrosu, fikir babaları ayrıldı şirketten.

Rockstar Games'in bir suçu yok oyun bu kadar oynanmasa ilgi görmese yeni oyunu duyururlardı diye düşünüyorum. Biraz da oyuncularda suç var.

Yeni GTA çıkmadan, insanlar niye V'i bıraksın ki? Başka yok o yüzden onu oynuyorlar.

Hocam oyuncular tepki olarak oynamasalar şirket paşalar gibi yapar. Aynı durum Half-Life 3 içinde geçerli Valve yıllardır duyurmadı. Çocukluğumun oyunu bütün seriyi defalarca oynadım bitirdim. Evlendim, barklandım halen bekliyorum sanırım çocuklarım oynayacak 😂

Hocam oyuncular tepki olarak oynamasalar şirket paşalar gibi yapar. Aynı durum Half-Life 3 içinde geçerli Valve yıllardır duyurmadı. Çocukluğumun oyunu bütün seriyi defalarca oynadım bitirdim. Evlendim, barklandım halen bekliyorum sanırım çocuklarım oynayacak 😂

Yani oyunculardan böyle bir tepki gelmesi çok zor. Bana kalsa zaten GTA V miladını dolduralı çok oldu. 2012 yılında konsollara çıktı sanırım ilk olarak, şu an 2022 yılındayız çok uzun bir zamandır yeni oyundan hiç haber yok. GTA V'i de adamlar öyle bir yapmış ki grafikler ve mekanikler bugün bile hala sırıtmıyor, o yüzden hala oyuncusu çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı