Rockstar Games Alev Aldı!

Yani oyunculardan böyle bir tepki gelmesi çok zor. Bana kalsa zaten GTA V miladını dolduralı çok oldu. 2012 yılında konsollara çıktı sanırım ilk olarak, şu an 2022 yılındayız çok uzun bir zamandır yeni oyundan hiç haber yok. GTA V'i de adamlar öyle bir yapmış ki grafikler ve mekanikler bugün bile hala sırıtmıyor, o yüzden hala oyuncusu çok.

2013'de çıkış yaptı. Neredeyse 10 yaşında miladını dolduralı çok oldu. Bir 10 yıl daha oynarız artık kusana kadar devam.

GTA 6 için pek fazla ümitlenmeyin derim. Baş yapımcısı geçenlerde başka bir yere gitti çünkü. Oyunun ne kadar iyi çıkacağını bilemiyoruz.

Söz konusu firmanın oyunlarını en son yıllar önce GTA: Vice City ve GTA: Sa oynayıp kapattım. Defalarca yeni oyunlarını denememe rağmen sıkıldım bir süre sonra. RDR 2 çok hantal, GTA'da ise yapacak bir şey yok. Öyle boş boş dolaşıyorum sadece. Ciddi bir ekip olduktan sonra GTA Online oynanır ama bu da bir yere kadar.

Hala daha bu oyunun satmasına anlam veremiyorum. Mevcut oyuncu sayısını artık geçti. Bence satış rakamları yalan ya da sınırsız ceza alanlar oyunu bir daha alıyor.

Herkes tepki gösteriyor fakat GTA 5 ve Online rekorlar kırmaya devam ediyor.

Rekor kırıyor çünkü Online harcama yapan sürekli oynayan bağımlı olan bir kesim varama böyle olması onları iyi yapmaz GTA Online çöp. Ben şu an sadece level kasıp garajımdaki araçları fullemek için para kasıyorum. Başka amacım yok. Single'de bile yapılacak şeyler daha fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı