Rockstar Games "failed to connect to the Rockstar Games library service" hatası

Bende açılıyor ama 3 arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor pc güncellemesi yaptırdım yine olmadı kaldırdılar yüklediler yine olmadı bizde bir çözüm arıyoruz

Bende açılıyor ama 3 arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor pc güncellemesi yaptırdım yine olmadı kaldırdılar yüklediler yine olmadı bizde bir çözüm arıyoruz

Bende açılıyor ama 3 arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor PC güncellemesi yaptırdım yine olmadı kaldırdılar yüklediler yine olmadı bizde bir çözüm arıyoruz.

Bende açılıyor ama 3 arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor PC güncellemesi yaptırdım yine olmadı kaldırdılar yüklediler yine olmadı bizde bir çözüm arıyoruz.

Bir çözüm bulursanız bize de haber verebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çözüm bulursanız bize de haber verebilir misin?

Evet buradan yazacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki çözüm ile bazıları açılmış deneyebilirsiniz, forumda başka başlıklarda çözümleyenler var.

Hatayı sanırım şu şekilde çözdüm. Modemi kapatıp açtım hata düzeldi. Ne alakası var bilmiyorum. Ancak oyuna giriş yapabildim ve giriş sağlandı.
"Diyen de var"

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var Rockstar Support'a ticket attım şimdi cevap gelirse bildireceğim.

Aynı sorun bende de var Rockstar Support'a ticket attım şimdi cevap gelirse bildireceğim.
1709873358272.png
Saat sabah 04.40'tan 07.50'ye kadar uzun bir canlı sohbette çözüm aradık fakat bulamadık. Denemediğimiz şey kalmadı.
  • Eski ekran kartı driverlarını tamamen silip en baştan kurduk.
  • 2 Farklı DNS Denedik
  • Dxdiag vs msinfo32 imi istediler verdim.
  • Rockstar Launcher'ı 2 farklı kez tamamen silip baştan yükledim.
  • Gta'yı çalıştırmaya yarayan her programı başlarken uyumluluk ayarlarından hepsine yönetici olarak çalıştır şeklinde başlatmayı denedik.
Bunlar olurken Marty, Aden M, Daisy diye 3 farklı kişi yardımcı olmaya çalıştılar. En son Hence böyle bir mesaj yolladı ve sohbeti sona erdirdi. Daha yüksek bir department'a yönlendirdiler. Bekliyorum.

1709875445652.png

RageMp'ye girmeye çalışırken aynı sorunla karşılaşan başkalarını da buldum böyle bir yazı yazılmış.

Son düzenleme:
sırf bu sorun için üye oldum vpn kurun microsoft storeden, başka ülkeden bağlanın sonra launcherı çalıştırın bir güncelleme yapıyor sonra vpni ister silin ister kapatın vpnsiz de bağlanıyor.

Sırf bu sorun için üye oldum VPN kurun Microsoft Store'den, başka ülkeden bağlanın sonra Launcher'ı çalıştırın bir güncelleme yapıyor sonra VPN'i ister silin ister kapatın VPN'siz de bağlanıyor.

VPN açıp Rockstar Games Launcher'i çalıştırdım ve oyunu girdi ama dediğin gibi bir güncelleme yapmadı. Yaptıysa da ekranda yazmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı