Rockstar Games hesabım çalındı

@Aspect1 Konu başlığında yazdığınız gibi yazabilirsiniz.

Kısaca hesabın ilk sahibi olup olmadığını, kullanıcı adı veya şifre ile giriş yapamadığını ve bunun sebebini, ancak farklı yolla giriş yapabildiğini ve tekrar eskisi gibi kullanıcı adı ve şifrenle girmek istediğini belirtsen olur sanırım. Yani ne yaşadın, neler olup bitti onları yaz.

@Aspect1 konu başlığında yazdığınız gibi yazabilirsiniz.

Kısaca hesabın ilk sahibi olup olmadığını, kullanıcı adı veya şifre ile giriş yapamadığını ve bunun sebebini, ancak farklı yolla giriş yapabildiğini ve tekrar eskisi gibi kullanıcı adı ve şifrenle girmek istediğini belirtsen olur sanırım. Yani ne yaşadın, neler olup bitti onları yaz.

Hallettim hocam sağ olun.

Benim de 3 kere çalındı her seferinde geri alıyorum şifre mail değişip 2 aşamalı güvenlik koyuyorum gene çalınıyor hiçbir şey yapmama rağmen.

Son düzenleme:
Hocam mail ben de attım fakat benden bir şey istediler ne istediklerini anlayamadım ve epostama çok geç dönüyorlar.

Hocam şu an hesabımı geri aldım. E-postanızın değiştiğinde size gelen posta hâlâ duruyor mu?

Mailine gelen onay linkine tıklayıp mesaj kısmına atıyor oradan tekrar mesaj atıyorsun sonra şifre sıfırlama linki yolluyorlar sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı