Çözüldü Rockstar Games Launcher Code 134 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Jaavei

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Olayı en başından anlatacağım, uzun olursa kusura bakmayın.

Arkadaşımın interneti yavaş olduğu için oyunu indirmek yerine kendi bilgisayarımdaki GTA 5 oyun dosyalarını ona verdim. Dosyaları olması gerektiği gibi koyduk. Oyunu açmaya geldiğimizde "msvcp140.dll eksik" ve "vcruntime140.dll eksik" hataları aldık. Önce herkesin yaptığı hataya düşüp DLL dosyalarını internetten indirip SysWOW64 ve System32 klasörlerine koyduk. Sonrasında eksik DLL hatası yerine 0xc00007b hatası aldık. Sonra Technopat'ın 0xc00007b hatası çözümü videosunda denilenleri yaptık. İnternetten indirmiş olduğumuz DLL dosyalarını sildik ve videoda gösterilen yerden indirdik. Tekrar oyunu açtığımızda Rockstar Games Launcher kuruldu ve güncellendi. Önce "Unable to launch game please verify your data" hatası aldık, sonra oyunu Epic Games'ten açınca Rockstar Games Launcher'i tekrar güncelledi. En sonunda oyunu açınca Code 134 hatası alıyoruz. Rockstar Games Launcher'i açınca da tekrardan eksik DLL hataları alıyoruz. Modemi resetledik, Rockstar Games Launcher'i tekrar indirdik ama sonuç yok.

''Çözüm videosundaki gibi yaptık'' demişsin ama o videodaki gibi DirectX kurmadın umarım. O videodaki DLL dosyasıyla sizinki aynı değil.

Bunları kurup dener misin?

Ekran Alıntısı.PNG

Bunları indirdim.

Eksik indirmişsindir o zaman. Verdiğim linkten vc_redist.x86.exe dosyasını indirip kur.

Konuyu öne çıkarıyorsun iyi güzel de, niye mesaj yazmıyorsun dostum? ''Oldu'' veya ''Olmadı'' yaz. Çözmeye çalışalım.

Son düzenleme:
Konuyu öne çıkarıyorsun iyi güzel de, niye mesaj yazmıyorsun dostum? ''Oldu'' veya ''Olmadı'' yaz. Çözmeye çalışalım.
Hocam açtığım konulara bakarken şimdi fark ettim bunu yazdığınızı, kusura bakmayın cevapsız bıraktığım için. Her şeyi tekrardan denedik olmadı, en sonunda vazgeçtik uğraşmaktan.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı