Rockstar Games Xbox 360/PS3 için GTA 5 Online sunuclarının fişini çekti!

rumliberal

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, haberi üzülerek vermek istiyorum. 16 Aralık 2021 tarihinde Rockstar Games Xbox 360 ve PS3 için belki çoğumuzun anısı olduğu GTA Online sunucularının fişini çekti. Zaten 2020 şubat ayında da GTA 4 Online sunucuları da kapandı, fikirlerinizi alta bekliyorum.

Acaba bu Rockstar'ın para kazanma hırsı mı? Yoksa başka şeyler mi var siz belirleyin.
Bu arada bir moderatör kontrol ediyor ise.

1639862131172.png

"Sunuc" yazmışım :D değiştirebilirse iyi olur.

Son düzenleme:
Amaçları para kazanmak. Sonuçta Rockstar bir şirket ve şirketlerin çoğu para kazanma amacıyla kurulur. Para kazandırmıyorsa fişini de çekerler.

Amaçları para kazanmak. Sonuçta Rockstar bir şirket ve şirketlerin çoğu para kazanma amacıyla kurulur. Para kazandırmıyorsa fişini de çekerler.
O kadar para kazanmayı seviyorlarsa, para hack yapan oyuncuları değil de milletin keyfini bozanları banlasınlar.

O kadar para kazanmayı seviyorlarsa, para hack yapan oyuncuları değil de milletin keyfini bozanları banlasınlar.
Ben sadece xbox 360 ve ps 3’te neden gta 5 online’ın fişini çektiklerini söyledim, demek istediğim bunun altında başka bir amaç yatamayacağı. Banlama konusunda haklısın fakat bunun için ciddi anlamda büyük bir ekibin kurulması gerekiyor ha tabii sırf bu hile meselesi yüzünden gelirleri çok büyük bir düşüş yaşasaydı bu anlamda bir çözüm üretirlerdi orası ayrı şu an için en iyi çözüm elinde kanıt varsa Rockstar’a ticket atmak.

Ben sadece Xbox 360 ve PS 3'te neden GTA 5 Online'ın fişini çektiklerini söyledim, demek istediğim bunun altında başka bir amaç yatamayacağı. Banlama konusunda haklısın fakat bunun için ciddi anlamda büyük bir ekibin kurulması gerekiyor ha tabii sırf bu hile meselesi yüzünden gelirleri çok büyük bir düşüş yaşasaydı bu anlamda bir çözüm üretirlerdi orası ayrı şu an için en iyi çözüm elinde kanıt varsa Rockstar'a ticket atmak.
Bir sunucuya girdim, şimdi küfür yazamam buraya fakat öyle sapık hareketler varki sunucunun bereketi kaçmış. Rockstar hile yapan milletin oyunun keyfinin içine eden oyuncular yanındayken uyuyor en küçük para hilesi (100k bile olsa) çakıyorlar 30 day ya da permanent banı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı