Epic Games Rockstar hesabı olmadan RDR 2 oynanabilir mi?

darksoulz54

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bundan 5 6 ay önce bilgisayarıma gelen virüs yüzünden Epic Games Steam ve Rockstar hesabımı kaybettim. 1-2 ay içinde Epic ve Steam hesabımı almış olsam da Rockstar hesabını alamadım. Şimdi RDR2'yi tekrar oynayıp bitirmek istedim ve indirdim. Ama Rockstar hesabını istiyor. Rockstar hesabımı geri alma yolum var mı? Veya Rockstar hesabı olmadan oyunu oynayabilir miyim?

Merhaba. Bundan 5 6 ay önce bilgisayarıma gelen virüs yüzünden Epic Games Steam ve Rockstar hesabımı kaybettim. 1-2 ay içinde Epic ve Steam hesabımı almış olsam da Rockstar hesabını alamadım. Şimdi RDR2'yi tekrar oynayıp bitirmek istedim ve indirdim. Ama Rockstar hesabını istiyor. Rockstar hesabımı geri alma yolum var mı? Veya Rockstar hesabı olmadan oyunu oynayabilir miyim?
Hesabınızın mailini biliyor musunuz?

Hesabının mailini biliyorsan ve çalan kişi mailini değiştirmediyse o şekilde geri alabilirsin. Ayriyeten, Rockstar oyunlarını oynamak istiyorsan Launcher + hesap zorunlu.

Maili değişmediyse alabilirsin şansını dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı