Rockstar Launcher offline hatası

  • Konuyu başlatan pe3ah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 375

pe3ah

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2020
Mesajlar
763
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran Alıntısı.PNG


Çözümü var mıdır?
 
Ben bu sorunu yaşadım ve uzun süre araştırdım, yabancı forumlarda modemi resetleyince düzeldiğini söyleyen kişiler vardı, o şekilde hallettim. Modemi sıfırlamaktan kasıt; arkasındaki küçük iğne deliğinden değdirip modemi fabrika ayarlarına çevirmek, bu şekilde düzelmişti. Burada mantık da launcherın IP adresini kabul etmemesiydi sanırım, modemi resetleyince IP adresi de değişiyor bu şekilde düzeliyor. Deneyebilirsin.
 
Ben bu sorunu yaşadım ve uzun süre araştırdım, yabancı forumlarda modemi resetleyince düzeldiğini söyleyen kişiler vardı, o şekilde hallettim. Modemi sıfırlamaktan kasıt; arkasındaki küçük iğne deliğinden değdirip modemi fabrika ayarlarına çevirmek, bu şekilde düzelmişti. Burada mantık da Launcher'ın IP adresini kabul etmemesiydi sanırım, modemi resetleyince IP adresi de değişiyor bu şekilde düzeliyor. Deneyebilirsin.

Tek çözümü bu mu? Daha önce bu sorun yoktu RDR2'yi indirince olmaya başladı.
 
Tek çözümü bu mu? Daha önce bu sorun yoktu RDR2'yi indirince olmaya başladı.
Ben pek çok şey denedim sadece bu işe yaradı, bende de launcher üzerinden pek çok oyun oynamama rağmen rastgele bir şekilde oluştu problem. Çözer çözmez ben bilemem ama çözdüğü birçok kişi vardı. Başka yolu var mı bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı