Rockstar Launcher "We couldnt sign you in automatically, please login manually using" hatası

Sarpmckay

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma format attıktan bir süre sonra RDR2(Red Dead Redemption2 )indirdim fakat formattan ve oyunu tekrardan yükledikten ve oyunu açtıktan sonra bu hata ile karşılaşıyorum. Fotoğraftaki yarısı sansürlü. E-posta bana ait bile değil yardımcı olursanız sevinirim.

resim_2023-07-11_034917953.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da haber eder misiniz? Aynı hatayla ben de karşılaştım. Hiç kullanmadığım hatta görmediğim bir e-posta adresinden girmemi istiyor. Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-14_214100349.png
    resim_2023-07-14_214100349.png
    337,7 KB · Görüntüleme: 1.366
Bana da haber eder misiniz? Aynı hatayla ben de karşılaştım. Hiç kullanmadığım hatta görmediğim bir e-posta adresinden girmemi istiyor. Nasıl düzeltebilirim?

Sanırım evet çözümü buldum. " Rockstar Games Customer Support " bu web sitesine Social Club hesabınla giriş yap sonra destek talebini aç ve sorununu yaz, sorununu yazarken Social Club hesabına bağlı e-posta adresini belirtmeyi unutma ve İngilizce yazman gerektiğini de unutma. Bunun için yandex çeviri kullandım bu arada, sonra destek talebinde sorununu yazdıktan sonra fotoğraf ekleme bölümünden bu bana da attığın hata
1689364662088.png
ss inide göndermeyi unutma talebinde, sonra cevap gelmesini bekle bana attığım SS de gördüğün gibi bir cevap geldi İngilizce bir cevap geldi tabii ben Türkçeye çevrilmişini atıyorum sanırım böyle çözülebiliyor.

Sanırım evet çözümü buldum. " Rockstar Games Customer Support " bu web sitesine Social Club hesabınla giriş yap sonra destek talebini aç ve sorununu yaz, sorununu yazarken Social Club hesabına bağlı e-posta adresini belirtmeyi unutma ve İngilizce yazman gerektiğini de unutma. Bunun için Yandex çeviri kullandım bu arada, sonra destek talebinde sorununu yazdıktan sonra fotoğraf ekleme bölümünden bu bana da attığın hataEki Görüntüle 1862325 SS ini de göndermeyi unutma talebinde, sonra cevap gelmesini bekle bana attığım SS de gördüğün gibi bir cevap geldi İngilizce bir cevap geldi tabii ben Türkçeye çevrilmişini atıyorum sanırım böyle çözülebiliyor.

Kanka yaptım şu an inşallah olur sende bir gelişme var mı?

Ben sorunumu çözüm knk verdiğim başka bir Social Club hesabına tanımladılar rockstar games oyunlarımı ama süreç 1 ay falan sürdü
Allah razı olsun sen olmasan bilmem kaç saat uğraşcaktım şimdi hesapımın bana ait olduğunu doğrudyorlarmış gta 5 i aldığım faturayı atım umarım bir an evvel gelir hevesim kursağımda kalmaz

Allah razı olsun sen olmasan bilmem kaç saat uğraşcaktım şimdi hesabımın bana ait olduğunu doğrudyorlarmış GTA 5'i aldığım faturayı atım umarım bir an evvel gelir hevesim kursağımda kalmaz.

Ben 1 hafta falan uğraşmıştım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada gelişmelerden beni de haberdar ederseniz sevinirim bende merak ettim alıp alamayacağınızı.

Ben 1 hafta falan uğraşmıştım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada gelişmelerden beni de haberdar ederseniz sevinirim bende merak ettim alıp alamayacağınızı.

Kanka neredeyse 1 hafta oldu ben her gün en az 3 SS atıyorum şimdi adamlar daha fazla kanıt istiyor adamlar attığım şeyi tekrar istiyor ister istemez sinirlerim geriliyor ne gerek var 2013 yapım bir oyun için beni 1 hafta boyunca 10 bin tane SS attırmaya hayır aynı şeyleri istemese bir şey demeyeceğim ama istekleri şeyleri gözlerine soka soka SS alıyorum adamlar sanki beni bilerek bekletiyor tek yapılacak olan şey eski hesabımı şimdiki hesapla değiştirmek tek bu.

Kanka neredeyse 1 hafta oldu ben her gün en az 3 SS atıyorum şimdi adamlar daha fazla kanıt istiyor adamlar attığım şeyi tekrar istiyor ister istemez sinirlerim geriliyor ne gerek var 2013 yapım bir oyun için beni 1 hafta boyunca 10 bin tane SS attırmaya hayır aynı şeyleri istemese bir şey demeyeceğim ama istekleri şeyleri gözlerine soka soka SS alıyorum adamlar sanki beni bilerek bekletiyor tek yapılacak olan şey eski hesabımı şimdiki hesapla değiştirmek tek bu.
Ee sonuç ne şuan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı