Rockstar üzerinden alınan RDR 2 Steam'de görünür mü?

Gokdenzi Ocak

Hectopat
Ben RDR 2'yi Rockstar Games Launcher üzerinden ön sipariş ile alsam Steam'a 1 ay geç geldiğinde Steam kütüphanemde RDR 2 görünecek mi? Rockstar hesabı Steam hesabıyla bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatmış oluyorum da, dün GTA V'i almıştım Steam üzerinden, bugün kurdum. Yalnız kurulum sırasında otomatikman Rockstar Launcher'ı (RL) da kurdu, sonra bir çeşit kod aracılığı ile oyunu RL'e bağladı. Yani Steam'den bile indirsek GTA V, Rockstar'a bir şekilde bağlanıyor ve RL üzerinde de GTA V Oyna butonu çıkıyor. Bu durumda RDR2'yi Steam'den alınca da RL'e bağlanacak muhtemelen. O zaman neden Rockstar Launcher'dan aldığımızı Steam'e aktaramıyoruz ki, bağlantı oyunları RL dışında bir yerden alanlara da zorla RL kurdurmak için tek taraflı mı yapılmış oluyor?

Konuyu hortlatmış oluyorum da, dün GTA V'i almıştım Steam üzerinden, bugün kurdum. Yalnız kurulum sırasında otomatikman Rockstar Launcher'ı (RL) da kurdu, sonra bir çeşit kod aracılığı ile oyunu RL'e bağladı. Yani Steam'den bile indirsek GTA V, Rockstar'a bir şekilde bağlanıyor ve RL üzerinde de GTA V Oyna butonu çıkıyor. Bu durumda RDR2'yi Steam'den alınca da RL'e bağlanacak muhtemelen. O zaman neden Rockstar Launcher'dan aldığımızı Steam'e aktaramıyoruz ki, bağlantı oyunları RL dışında bir yerden alanlara da zorla RL kurdurmak için tek taraflı mı yapılmış oluyor?
Gta 5 i online oynamak istiyorsan sc olmak zorunda steamden alınan herhangi bir rocstar oyunu otomatik olarak sc'yide indiriyor ama sc den alınan oyun steame bağlanamıyor karışık bir durum sc de oyun satıldığınıda geçtiğimiz aylarda öğrenmiştim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı