Rockstar vs Valve

739192

Decapat
Makaleler
2
Evet sizce hangi şirket daha iyi bana kalırsa harita tasarımı, oyun motoru, karakter modeli ve fizik olarak Valve. Hikaye anlatımı, karakter tasarımı, karakter psikolojisi, karakter hikayesi, çevre detayı, Rockstar hizmetler olarak Valve Steam'den dolayı biraz daha iyi hata bakımından ise her 2 şirkette oyun, oyun hizmeti hatalarını çözmlekle uğraşmıyor.

Ayrıca ben Valve'ye en başından beri kötü demedim veya çamur atmadım.
Tanınan oyunu yok diyorsunuz, genele bir şey söylemedim diyorsun. Çelişiyorsun kendinle. Kendi fikrine saygımız sonsuz fakat dediklerin yazdıklarınla uyuşmuyor.

Half life 2 ile Gta san andreas günümüzde hala aynı oynanma sayısında sence? İnstagram'da bile devamlı Gta san andreas sunucu reklamı görüyorum günümüzde.

Ayrıca ben Valve'ye en başından beri kötü demedim veya çamur atmadım, neden Rockstar'ı daha çok sevdiğim için 2 saat sorguya çekiyorsunuz kendi fikrim değil mi? Benim öznel olarak Rockstar oyunlarına ilgim daha fazla.
Çamur falan atmıyoruz, sebepsiz yere çamur atan sensin. Rockstar oyunlarına ilgin fazla olabilir ama gelipte Valve nedir? Yapımları nedir? Bilmiyorsun ve çamur atıyorsun, biz de aksini iddia ediyoruz.

Oyun olarak bakacaksak Rockstar çok rahat önünde ama Valve sadece oyun yapmıyor. Konsolları dahi var. O yüzden böyle bir karşılaştırma yapılacak ise daha özele indirgenmeli diye düşünüyorum. Rockstar v Valve çok genel kalıyor.

Çamur falan atmıyoruz, sebepsiz yere çamur atan sensin. Rockstar oyunlarına ilgin fazla olabilir ama gelipte Valve nedir? Yapımları nedir? Bilmiyorsun ve çamur atıyorsun, biz de aksini iddia ediyoruz.
Yıllardır Valve CS2 hile sorununu çözemedi buna ne diyeceksin? Ben 4 aydır Gta online oynuyorum bir tane hile ile karşılaşmadım.

Yıllardır Valve CS2 hile sorununu çözemedi buna ne diyeceksin? Ben 4 aydır Gta online oynuyorum bir tane hile ile karşılaşmadım.
GTa online da karşına hile çıkmaması hile kullanan sayısının az olduğunu göstermezki. GTA onlineda da hile problemi var bunu anlamak zor değil. Ayrıca hile ile ne alakası var? Hile olduğu için sevmiyor olabilirsin ama daha geriye kalan bir sürü diğer oyunlara da sallama. Fanboyluk yapma.

GTa online da karşına hile çıkmaması hile kullanan sayısının az olduğunu göstermezki. GTA onlineda da hile problemi var bunu anlamak zor değil. Ayrıca hile ile ne alakası var? Hile olduğu için sevmiyor olabilirsin ama daha geriye kalan bir sürü diğer oyunlara da sallama. Fanboyluk yapma.
Valla fanboyluk yapan sensin, Rockstar benim babamın şirketi mi neyin fanboyluğunu yapayım? Objektif konuşuyorum bu fanboyluk değil, ayrıca sana 2.defa açıklama yapmakla uğraşamam diğer arkadaşa yaptım aynı açıklamayı, o Valve'nin yaptığı oyunlar Gta ve RDR 2'nin oynanma sayısı olarak daha azdır, CS serisi Gta gibi paralı olsa oynanır mı sanıyorsun?

Ayrıca her objektif konuşan insana ''fanboy'' demeyi bırakın artık gülünç duruma düşüyorsunuz.

Valla fanboyluk yapan sensin, Rockstar benim babamın şirketi mi neyin fanboyluğunu yapayım? Objektif konuşuyorum bu fanboyluk değil, ayrıca sana 2.defa açıklama yapmakla uğraşamam diğer arkadaşa yaptım aynı açıklamayı, o Valve'nin yaptığı oyunlar Gta ve RDR 2'nin oynanma sayısı olarak daha azdır, CS serisi Gta gibi paralı olsa oynanır mı sanıyorsun?

Ayrıca her objektif konuşan insana ''fanboy'' demeyi bırakın artık gülünç duruma düşüyorsunuz.
Objektif olduğunu düşünüyor musun cidden? Daha fazla tartışmama lüzum yok.

Vallahi fanboyluk yapan sensin, Rockstar benim babamın şirketi mi neyin fanboyluğunu yapayım? Objektif konuşuyorum bu fanboyluk değil, ayrıca sana 2.defa açıklama yapmakla uğraşamam diğer arkadaşa yaptım aynı açıklamayı, o Valve'nin yaptığı oyunlar GTA V'e RDR 2'nin oynanma sayısı olarak daha azdır, CS serisi GTA gibi paralı olsa oynanır mı sanıyorsun?

Ayrıca her objektif konuşan insana "fanboy" demeyi bırakın artık gülünç duruma düşüyorsunuz.

CS 2 1.400.000 oynanıyor Half-Life 2 Steam'e geçirilirken ve Steam açılırken Steam sunucuları kaldırmadı ve çöktü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı