Arkadaşlar merhaba. İnternetten termostat almam gerekiyor dijital göstergeli. Robotistan'da buldum bir tane 100 TL. Röle çıkışlı ama. Bunu herhangi bir devreye bağlasam çalışır mı yoksa Arduino devresi olması şart mı? Röle kartı nasıl kullanılır?
Kartın linkini ve fotoğrafını paylaşır mısınız, yardımcı olalım?Arkadaşlar merhaba. İnternetten termostat almam gerekiyor dijital göstergeli. Robotistan'da buldum bir tane 100 TL. Röle çıkışlı ama. Bunu herhangi bir devreye bağlasam çalışır mı yoksa Arduino devresi olması şart mı? Röle kartı nasıl kullanılır?
Kartın linkini ve fotoğrafını paylaşır mısınız, yardımcı olalım?
evde 9.6 V adaptör var. bu cihaz 12 V ile çalışıyor. kullansam sıkıntı olur mu?Anladığım kadarıyla bu kart sizin ayarladığınız değerlerde kendisi anahtarlama yapıyor. İşinize yarar.
Tahminen konuşuyorum, içerisinde bir adet comparator devre ve 7 segment sürücü var. Sizin ayarladığınız değer aşılınca çıkış olarak röleyi anahtarlıyor.
Role çekerken sıkıntı olabilir.evde 9.6 V adaptör var. bu cihaz 12 V ile çalışıyor. kullansam sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.