ROG Azoth NX klavye alınır mı?

Bütçe
7000

Adlin

Centipat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Katana 15 4070 13620H
Asus ROG Strix G16 G614JVR 4060 14900HX
HP Victus 16 S0063NT 7640HS 4050
Acer Nitro 5 AN515-58 3050 12450H
%75 TKL klavye arayışındayım. ASUS cashback ile yaklaşık 7 bin TL gibi bir fiyata gelmiş olacak, sizce alınır mı? Tek endişem red switch olması, ses olarak nasıl olur bilmiyorum. Şu anlık başka bir öneri istemiyorum, artısı ve eksisini söylerseniz sevinirim.

Şimdi biraz konuları inceledim de çift tıklama sorunu varmış sanırsam. Beyaz modeli nasıldır? Onda yok sanırım.

9.627 TL için çok fazla bu klavyeye. Ben direkt eksisini söyleyeyim aşırı over-priced olması.

Pahalı hocam sadece isime para vermiş olursunuz eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız

Pahalı hocam sadece isime para vermiş olursunuz eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız
Bu daha iyi olur aslında: VARMILO Minilo75 HE Siyah Mekanik Gaming Klavye

9.627 TL için çok fazla bu klavyeye. Ben direkt eksisini söyleyeyim aşırı over-priced olması.
Hocam fiyatından çok üzmeyecek olması benim için önemli. Kısa süreli ROG Falchion kullandım ve aşırı iyi klavyeydi. Fiyatı göz önünde bulundurmazsak nasıldır?

Markayı bilmiyorum. Tasarım olarakta güzel değil hocam.

Hocam fiyatından çok üzmeyecek olması benim için önemli. Kısa süreli ROG Falchion kullandım ve aşırı iyi klavyeydi. Fiyatı göz önünde bulundurmazsak nasıldır?
Fiyatı göz önünde bulundurmazsak senin için iyidir marka olsun diyorsan tabii. Hissiyat olarak nasıldır bilmiyorum switchi vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı