ROG Delta 2 vs HS80 Max Wireless vs G PRO X 2 Lightspeed

Claw of Rengar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 3 tane kulaklığın arasında kaldım. ASUS ROG Delta 2, Corsair HS80 Max Wireless, Logitech G PRO X 2 Lightspeed mi hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. 3 tane kulaklığın arasında kaldım. ASUS ROG Delta 2, Corsair HS80 Max Wireless, Logitech G PRO X 2 Lightspeed mi hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Asus ile ilgili 1 fikrim yok fakat G pro x 2 mi hs 80 max mı diye sorarsan g pro x 2 daha iyi herşeyde mik hariç.

Hs 80 max'ın sesi biraz boğuk, bassı idare eder, tizi 0.

G pro x 2 ise bassı daha kaliteli, boğukluk yok, tizi ne eksik ne fazla.

Corsair Icue her güncelleme sonrası kendisini siliyordu,

Logitech Ghubun mikrofon ekolayzer sekmesi olsada kulaklık ekolayzer yeri çöp, sadece 5 tane frekans var, buda 1990'dan kalma birsey olduğu için ses kalitesini dusuruyor.
Kısaca G pro x 2 alip başka bir ekolayzer uygulaması ile kullan, pişman olmazsın bence.

ASUS ile ilgili 1 fikrim yok fakat G PRO X 2 mi HS 80 Max mı diye sorarsan G PRO X 2 daha iyi her şeyde mik hariç.

HS 80 Max'ın sesi biraz boğuk, bassı idare eder, tizi 0.

G PRO X 2 ise bassı daha kaliteli, boğukluk yok, tizi ne eksik ne fazla.

Corsair iCUE her güncelleme sonrası kendisini siliyordu,

Logitech G HUB'un mikrofon ekolayzer sekmesi olsa da kulaklık ekolayzer yeri çöp, sadece 5 tane frekans var, bu da 1990'dan kalma bir şey olduğu için ses kalitesini dusuruyor.
Kısaca G PRO X 2 alip başka bir ekolayzer uygulaması ile kullan, pişman olmazsın bence.

Cloud 3 Wireless nasıl'dır peki.

Logitech G PRO X 2 veya Nova 7 ile aradasındayım veya Nova Pro hangisini almalıyım bilmiyorum.
G pro x2 iyi fakat değiştirebilir batarya, ANC, sorunsuz yazılım, daha iyi mik, gamedac özelliğinden dolayi Nova pro derim. G pro x2 yazılım ve mikten kaybediyor.

Nova 7 ile g pro x 2 arasindan G pro x2.

@Merdt @Teacher80

G PRO X2 iyi fakat değiştirebilir batarya, ANC, sorunsuz yazılım, daha iyi mik, gamedac özelliğinden dolayi Nova Pro derim. G PRO X2 yazılım ve mikten kaybediyor.

Nova 7 ile G PRO X 2 arasindan G PRO X2.

@Merdt @Teacher80

Logitech G PRO X 2 bugün denedim gayet Iyiy'di ama SS Nova Pro'yu hiç test etme fırsatım olmadı ama öbür kulaklığım'da Pro X idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı