ROG Delta 2 vs HS80 Max Wireless vs G PRO X 2 Lightspeed

Şu an piyasada alabileceğiniz en iyi oyuncu kulaklığı Audeze Maxwell'dir. İlk bakışta kablosuz bir kulaklık olsa da hem dongle hem bluetooth ile kablosuz bağlantı yapabilirken 3.5mm jack ve USB-C yoluyla kablolu bağlantı ile de çalışabilmektedir. Pahalıdır fakat bütçeniz yeterse şahane bir üründür.

Ona çıkamam derseniz benim önerim kablolu Nova Pro'dan yana olacaktır. Kız arkadaşıma ondan aldım oldukça memnun kaldık. Kendim de denedim.

Şu an piyasada alabileceğiniz en iyi oyuncu kulaklığı Audeze Maxwell'dir. İlk bakışta kablosuz bir kulaklık olsa da hem dongle hem Bluetooth ile kablosuz bağlantı yapabilirken 3.5mm jack ve USB-C yoluyla kablolu bağlantı ile de çalışabilmektedir. Pahalıdır fakat bütçeniz yeterse şahane bir üründür.

Ona çıkamam derseniz benim önerim kablolu Nova Pro'dan yana olacaktır. Kız arkadaşıma ondan aldım oldukça memnun kaldık. Kendim de denedim.

Teşekkür ederim yanıtınız için ya Pro X 2 alacağım ya da Nova Pro bu arada H80 Max iyi midir?

Evet. İş görür mü, kesinlikle. Bahsi geçenlerle aynı kategoride midir, hayır.

Fiyat performans kablosuz kulaklık önerebilir misin Max 12 falan ama üstünü'de çıkabilirim ama değer mi bilmiyorum bütçem var çok ta çıkmak istemiyorum bütçemin kablolu olur fiyat performans bir şey bulmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

HB linki atmama izin vermedi. Ordan aratın Nova Pro kabloluyu.

Piyasayı ve kalitesinş göz önünde bulundurduğumuzda f/p olduğunu düşünüyorum. Kablosuza geçince hem sesi hem de mikrofonu biraz daha geri olacak daha pahalı olmasına rağmen. Sırf 2 kablo takmamak için mantıklı değil bence "daha düşük performanslı" bir ürüne daha çok ödemek.

HB linki atmama izin vermedi. Oradan aratın Nova Pro kabloluyu.

Piyasayı ve kalitesinş göz önünde bulundurduğumuzda F/P olduğunu düşünüyorum. Kablosuza geçince hem sesi hem de mikrofonu biraz daha geri olacak daha pahalı olmasına rağmen. Sırf 2 kablo takmamak için mantıklı değil bence "daha düşük performanslı" bir ürüne daha çok ödemek.

Bu mu hhttps://www.teknosa.com/steelseries-arctis-nova-pro-oyuncu-kulakligi-anc-pc-ps5-ps4-nintendo-switch-mobil-uyumlu-p-125088978?utm_source=epey&utm_medium=comparison&utm_campaign=urun_listeleme

Yeni konular

Geri
Yukarı