Hocam sitede 0 ürün olarak yazılmış ama bilemedim şimdi siz böyle diyince emin olamadım.
Peki bunların dışında 13.500₺ bandında bi ürün önerebilir misiniz?
Hocam kusura bakmayın ben Alpha 0 diyince model anladım şimdi jeton düştü. Sitede 0 yazıyordu ama şimdi güvenemedim bana 13.000₺ bandında bir laptop önerisinde bulunabilir misiniz?
Hocam sitede 0 ürün olarak yazılmış ama bilemedim şimdi siz böyle diyince emin olamadım.
Peki bunların dışında 13.500₺ bandında bi ürün önerebilir misiniz.
Hocam kusura bakmayın ben Alpha 0 diyince model anladım şimdi jeton düştü. Sitede 0 yazıyordu ama şimdi güvenemedim bana 13.000₺ bandında bir laptop önerisinde bulunabilir misiniz.
Hocam sitede 0 ürün olarak yazılmış ama bilemedim şimdi siz böyle deyince emin olamadım.
Peki bunların dışında 13.500₺ bandında bir ürün önerebilir misiniz?
Hocam kusura bakmayın ben Alpha 0 deyince model anladım şimdi jeton düştü. Sitede 0 yazıyordu ama şimdi güvenemedim bana 13.000₺ bandında bir laptop önerisinde bulunabilir misiniz?
İşlemci 30W ı geçmiyor(5600h modeli incelemesinde öyle idi), ekran 22ms civarı tepkime süresi var(AMD modelleri X8 RAM ile geliyordu galiba) ancak yurt dışından sipariş vermeyi düşünmüyorsanız elde kalan modellerden en alınabiliri.