Tercihe bağlı ancak 3600 TL’ye şunları da tercih edebilirsiniz;Bugün bir mouse alacağım, ROG Gladius 3 Wireless modeli ve Scyrox V6 modeli arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Öneriniz için çok teşekkür ederim,ancak gaming gen sitesindeki indirimden faydalanıp alacağım ve bu modeller o sitede olmadığından dolayı maalesef tercih edemiyorum.Tercihe bağlı ancak 3600 TL’ye şunları da tercih edebilirsiniz;
Fantech Helıos Iı Pro S Xd3v3 Nordıc 4k 8k Pixart Paw 3395 26k Dpı 55 Gr. Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Fantech Helıos Iı Pro S Xd3v3 Nordıc 4k 8k Pixart Paw 3395 26k Dpı 55 Gr. Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.google.com
![]()
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Scyrox V6’dan yapı kalitesi olarak çok daha iyiler, sensörleri 3395 ancak 3395 ve 3950 arasındaki fark yok denecek kadar az.
Öneriniz için çok teşekkür ederim, ancak Gaming gen sitesindeki indirimden faydalanıp alacağım ve bu modeller o sitede olmadığından dolayı maalesef tercih edemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.