Fatih Aydın
Hectopat
Daha fazla
Özellikle 78oti ile 980 hakkında çok soru gelebileceğinin farkındayım. gtx 980 in incelemelerinin yayınlandığı gün, bir teknoloji firmasından ROG Matrix 780ti'yi sipariş etmek üzereydim. gtx980'i görünce durup bir düşüneyim dedim. Çoğu arkadaşım gereksiz bir tutku olduğunu söylüyor, saygı duyuyorum ama ben bir ROG tutkunuyum. Kırmızı-siyah renk şemasına bayılıyorum. ROG Matrix'i önceden beri gözüme kestiriyordum. Gereksiz pahalı diyenlere hak veriyorum. Ama şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Şuan elimde bulunan kartı satıp yeni bir tane alacağım. Alacağım kart ya Matrix 780ti olacak ya da özel soğutmalı bir 980, 980ti (gelecekse)
Halihazırdaki sistemim:
i7 4770K
Asus ROG Gene VI z87 Anakart
16gb (4X4) Corsair Vengeance Pro 2133Mhz CL9 Ram
kingston hyperx 3k 120 gb ssd*
WD 3TB HDD
Asus ROG Striker 4gb gtx760*
Corsair Hydro h100i Sıvı Soğutma
Cooler Master Silent Pro 550W PSU*
Corsair 350D Pencereli Siyah Kasa
(*) Yıldız koyduğum parçaları bütçem yetişmediği için almıştım. Şuan yükseltme yapmak istiyorum. Başta ekran kartı olmak üzere... Fikir verebilecek biri varsa minnettar olurum. Teşekkürler...
Halihazırdaki sistemim:
i7 4770K
Asus ROG Gene VI z87 Anakart
16gb (4X4) Corsair Vengeance Pro 2133Mhz CL9 Ram
kingston hyperx 3k 120 gb ssd*
WD 3TB HDD
Asus ROG Striker 4gb gtx760*
Corsair Hydro h100i Sıvı Soğutma
Cooler Master Silent Pro 550W PSU*
Corsair 350D Pencereli Siyah Kasa
(*) Yıldız koyduğum parçaları bütçem yetişmediği için almıştım. Şuan yükseltme yapmak istiyorum. Başta ekran kartı olmak üzere... Fikir verebilecek biri varsa minnettar olurum. Teşekkürler...