ROG RTX 2070 Super'e işlemci önerisi

B360M idi. Yanlış hatırlamıyorsam bu anakarttı kullandığım.
Göndermeden önce satıcı BIOS güncellemesi yapmış olabilir veya yeni revizyon ise BIOS güncellemesi yapılmış olabilir, fakat ben bu riski göze alamam.

Varsayalım B360 anakarta 9600KF işlemciyi taktı ve görüntü gelmedi, bunun sorumluluğunu sen alabilir misin? Çünkü sen direkt çalışıyor dedin, adam para vermiş almış işlemciyi burada sadece "Yanlış bilgilendirme" adı altında ceza alırsın fakat o adamın verdiği parayı kim geri verecek? Bunun sorumluluğunu kim alacak? Adama çıkıp pişkin pişkin "8. nesil işlemci ile BIOS güncellemesi yap" mı diyeceksin? Biraz düşünceli olalım lütfen.

Göndermeden önce satıcı BIOS güncellemesi yapmış olabilir veya yeni revizyon ise BIOS güncellemesi yapılmış olabilir, fakat ben bu riski göze alamam.

Varsayalım B360 anakarta 9600KF işlemciyi taktı ve görüntü gelmedi, bunun sorumluluğunu sen alabilir misin? Çünkü sen direkt çalışıyor dedin, adam para vermiş almış işlemciyi burada sadece "Yanlış bilgilendirme" adı altında ceza alırsın fakat o adamın verdiği parayı kim geri verecek? Bunun sorumluluğunu kim alacak? Adama çıkıp pişkin pişkin "8. nesil işlemci ile BIOS güncellemesi yap" mı diyeceksin? Biraz düşünceli olalım lütfen.
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX B360-F anakart ve evimde 1 bilgisayar daha var BIOS güncellemesi yapabilirim.
Konu sahibi hangi Anakartı kullanıyor bilmiyorum.

Bu anakart da "Supports 9th / 8th Gen Intel® Core™ / Pentium® Gold / Celeron® processors for LGA 1151 socket" diye yazıyor.

Kendim B serisi anakartta BIOS güncellemeden 9. nesil işlemci kullanmıştım.
Daha anakartı almadım seçtiğim işlemciye göre anakartıda değiştiricem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı