Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
RX 5500 XT 8 GB seçin 240 GB Toshiba SSD seçin kasa olarak da Corsair seçin.(4572 TL tutuyor)![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İntel işlemci kullanmak istemiyorum sistem tercihinden kısa bir süre sonra monitör ve harddisk alıp en son 8 gb ram alıcam toplu halde bu ön alışveriş gibi onun biraz süresi var2x8GB RAM yapınca 4500 TL oluyor. Senin attığın kasa 8 GB.Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
RX 5500 XT 8 GB seçin 240 GB Toshiba SSD seçin kasa olarak da Corsair seçin.(4572 TL tutuyor)![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
RAM 8 ama ekran kartı yüzde on daha güçlü RAM sonrada alır.
Intel işlemci kullanmak istemiyorum sistem tercihinden kısa bir süre sonra monitör ve harddisk alıp en son 8 GB RAM alacağım toplu halde bu ön alışveriş gibi onun biraz süresi var.
Ona bir bakıcam5500XT 580'den daha iyidir. Arkadaşa katılıyorum.
Toshiba SSD kronik sorunlu. Kasa fırın. 8 GB RAM var.
Neden Intel istemiyorsunuz? R3 3100'den daha performanslı ve daha ucuz. Sistem piyasadaki en F-p sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.