ROG STRIX 1650 Super alınır mı?

• Konuyu başlatan AC4R
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.334

AC4R

Picopat
ASUS ROG STRIX hakkında 1650 Super bazında Türkiye'den hiçbir video göremedim. Zotac 1650 Super ve Galax haricindeki ayrıca 5500XT haricindeki önerilerinizi bekliyorum.
ASUS ROG STRIX hakkında 1650 Super bazında Türkiye'den hiçbir video göremedim. Zotac 1650 Super ve Galax haricindeki ayrıca 5500XT haricindeki önerilerinizi bekliyorum.

Bir cevap alamadım?

Son düzenleme:
Alınmaz, bir 1650S için çok pahalı. Galax/Zotac niye tercih etmiyorsunuz? Güvenilirler. Soğutma olarak da tek fanlı olan modeller bile yetiyor.

Bütçen yetiyorsa:

Alınmaz, bir 1650S için çok pahalı.Galax/Zotac niye tercih etmiyorsunuz? Güvenilirler. Soğutma olarak da tek fanlı olan modeller bile yetiyor.

Bütçen yetiyorsa:

Bütçeniz nedir? 3080 ve 3090 harici çok ucuza bulmadıktan sonra ASUS ROG serisi almanızı önermem. Gereğinden fazla pahalı.

2150 TL en fazla.

O fiyat bandında RX 5500 XT dışında eski olarak RX 570 ve 580'i görürsünüz. Tavsiyem RX 5500 XT alın. Birçok oyunda GTX 1650 Super'den önde olan bir karttır.

ASUS ROG STRIX 1650 Super 2100 TL şu an.
O fiyat bandında RX 5500 XT dışında eski olarak RX 570 ve 580'i görürsünüz. Tavsiyem RX 5500 XT alın. Birçok oyunda GTX 1650 Super'den önde olan bir karttır.

RX 5500'ı da çok kötüleyen var arşa çıkaran da var bilemedim bu akşam alacağım işlemci ile birlikte.

2150 TL en fazla.
Galax'dan bahsetmemiş burada. O konuya katılmıyorum şahsen, kaç yıllık konu bir de.

Sapphire önermemesinin nedeni kartlarına gereğinden fazla OC yapmasıydı diye hatırlıyorum, böylece arıza çıkıyordu çoğunlukla. Attığım kart sorunsuz.

Galax'dan bahsetmemiş burada. O konuya katılmıyorum şahsen, kaç yıllık konu bir de.

Sapphire önermemesinin nedeni kartlarına gereğinden fazla OC yapmasıydı diye hatırlıyorum, böylece arıza çıkıyordu çoğunlukla. Attığım kart sorunsuz.

Tamam sorunsuz olabilir ama benim söylediğimden 100 TL daha pahalı bir kart ve bu arada garanti süresi 3 yıl.

ASUS ROG STRIX 1650 Super 2100 TL şu an.

RX 5500'ı da çok kötüleyen var arşa çıkaran da var bilemedim bu akşam alacağım işlemci ile birlikte.
Kim kötülüyor? 8GB olan versiyonunu alın, daha uzun ömürlü olur, üstelik kartın performansı da gayet iyi, AMD'nin yeni kartlarında sürücü sorunlarının da büyük oranda çözüldüğünü okumuştum birkaç arkadaştan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı