ROG STRIX 1660 Ti Ekran Kartı Kasaya Girmiyor

Merhaba, arkadaşlar ASUS ROG STRIX 1660 Ti ekran kartını, ASUS B450 TUF Pro Gaming anakartına takmaya çalışıyorum ama PCI-Express yuvası ile ekran kartı denk gelmiyor yuva biraz önde kalıyor acaba bir çözümü var mıdır? (Kasa: Carbide Spec-Delta) Ekran kartını biraz ileri alayım dedim ama o zaman da anakarta çarpıyor. O kadar da kasa uzunluğuna baktım ama hiç böyle bir şey olacağını düşünmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar ASUS ROG STRIX 1660 Ti ekran kartını, ASUS B450 TUF Pro Gaming anakartına takmaya çalışıyorum ama PCI-Express yuvası ile ekran kartı denk gelmiyor yuva biraz önde kalıyor acaba bir çözümü var mıdır? (Kasa: Carbide Spec-Delta) Ekran kartını biraz ileri alayım dedim ama o zaman da anakarta çarpıyor. O kadar da kasa uzunluğuna baktım ama hiç böyle bir şey olacağını düşünmedim.
Kart 30 CM, kasa 33 CM kadar destekliyor. Resim atar mısın?

Aynı kasayı Rog Strix RTX 2060 ekran kartıyla kullanıyorum, boyut olarak sıkıntı olacağını sanmıyorum. İlk montajda ben de zorlanmıştım ama uyuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı