ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti fiyat

TRVP LXRD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an Vatan Bilgisayar'da bu ekran kartı 2126 TL. Biraz saçma bir soru olacak ama sizce fiyatı düşer mi? Bu fiyata alınır mı? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1660ti yerine 1660 süper bakım derim. Hızları aynı gibi olmasına rağmen çok az daha iyi diye 1660ti için 300TL civarı fark isteniyor. Çok saçma geldi.
Aslında oyundan oyuna değişiyor ama fark 10 FPS bile olabiliyor bazen. Ama oyun performansı arasında fazla fark yok. Eğer ikisinede O.C yaparsan fark ortaya çıkıyor.
Bu arada ROG Strix modelini cidden tavsiye ederim. Daha dün 40 dakika test ettim en fazla 55°oldu yine. Hiç 55° nin üstüne çıkmayan bir kart. Bu arada OCCT ile test ediyorum yani en sağlam testlerden biriyle. Oyun sırasında en fazla 53° gördüm 7 saatin sonunda. Soğutma performansı olarak Gaming X'den 10° daha serin. Ama daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı