vaperandgamer
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar hepinize merhaba. Uzun zamandır Gaming serüvenimde bana destek olan GTX 1080 Ti arkadaşımız hakkın rahmetine kavuştu. Yerine 4070 sipariş etmiştim ki yakın zamanda super serisi çıkacağı için iade ettim. Sonrasında gördüm ki super serisi hiç de öyle NVIDIA'nın önerdiği şekilde gelmedi bize gelene kadar. Bu noktada da bu işi yapan arkadaşlara selamlarımı iletmek istiyorum. Ben de bu durumdan sıkılarak, Amazon'a güvenerek ve taksit imkanıyla da 35bin lira ödeyerek ROG STRIX serisi 4070 Ti aldım.
Gelelim esas soruya:
1) bu fiyat her ne kadar bana çok iyi gelse de sizce de mantıklı bir alışveriş olmuş mu?
2) darboğazdan kurtulmak için 3600X işlemci üzerinde 2K oyun oynadığım düşünülürse işlemcimi de yükseltmem gerekir mi?
3) eğer işlemcimi yükseltmem gerekiyorsa 5800x3D harici ne önerirsiniz? Çünkü bunun çok ısındığı ı biliyorum ve su soğutmadan kaçmak istiyorum olabildiğince. Sebebi de kasamın kapasitesinin yeterli gelmemesi.
Şimdiden buraya kadar okuyup cevabını esirgemeyenlere teşekkürler. İyi akşamlar.
Gelelim esas soruya:
1) bu fiyat her ne kadar bana çok iyi gelse de sizce de mantıklı bir alışveriş olmuş mu?
2) darboğazdan kurtulmak için 3600X işlemci üzerinde 2K oyun oynadığım düşünülürse işlemcimi de yükseltmem gerekir mi?
3) eğer işlemcimi yükseltmem gerekiyorsa 5800x3D harici ne önerirsiniz? Çünkü bunun çok ısındığı ı biliyorum ve su soğutmadan kaçmak istiyorum olabildiğince. Sebebi de kasamın kapasitesinin yeterli gelmemesi.
Şimdiden buraya kadar okuyup cevabını esirgemeyenlere teşekkürler. İyi akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: