ROG STRIX 4090 üzerine sistem toplama

Neyin çok altıdaymış? Bakın anlamak istemiyorsunuz, 46k olan Gaming X Trio'da soğutma olarak ROG STRIX ile aynı, enayi gibi 15-20k sadece beyaz olsun diye kazık yediniz.F/p ürün olsa Zotac Trinity önerirdim zaten, sizin gibi tutturanlar yüzünden ROG parçalar gereksiz pahalı, yurt dışında 50-100 dolar iken bizim ülkede fark 15k. Neredeyse 4 katı, o kartın ederi o değil. Hangi monitörden geçtiniz? E sporcu olmadıkça 1 ms ile 00.3 arasındaki farkı anlamazsınız zaten.

Ayrıca sırf monitörden 7K daha kazık yediniz aynı model.

IKEA'da ASUS ROG ve IKEA birlikte yaptığı bir masa var, 1.80cm ve 1.40cm boyutlarında. Ben sonradan 2. yi de alacağım için 1.40'lık olandan aldım fiyatı 15k civarı bilginize.

Sistemi kurdunuz mu? CPU ve GPU için boşta ve yük altında sıcaklık derecelerini paylaşabilir misiniz?

Monitörünüz hayırlı olsun sisteminizde, monitör'den memnun kaldınız galiba, 240 hz çok farkediyor mu?
Masa için link gönderebilir misiniz?
https://www.ikea.com.tr/urun/uppspel-siyah-180x80-cm-yuksekligi-ayarlanabilen-oyuncu-masasi-49430193
Ben bu masanın 1.40cm olanını aldım çünkü yakın zamanda 2.yi alacağım siz de eğer 2. Yi alacaksanız küçüğünü alın küçüğü bile bir kişi için yeterince büyük.

Sistemi kurdunuz mu? CPU ve GPU için boşta ve yük altında sıcaklık derecelerini paylaşabilir misiniz?
Amazontr den söylediğim magniumcore neo qube 2 im kasası bir türlü yollanmadı onun yerine lian li dynamic evo sipariş ettim haftaya geliyor o zaman kuracağım, paylaşırım. Ram’ler oc olarak intel uyumlu olduğundan 6000mhzde kullanamayacağım ama 5200mhz de işimi görür diye düşünüyorum

Hayır RAM'i istediğiniz gibi kullanırsınız amd/intel optimize RAM saçmalık zaten, mademn F/P parça istemiyorsunuz neden Intel RAM aldınız?

Hayır RAM'i istediğiniz gibi kullanırsınız amd/intel optimize RAM saçmalık zaten, mademn F/P parça istemiyorsunuz neden Intel RAM aldınız?
İstediğim değerlerde ulaşabildiğim o seçenek vardı. Monitöre gelirsek vatandan takip ediyordum çok yakında yazdı uzun bir süre, gelip gelmeyeceğine güvenmediğimden ilk bulduğumda aldım direkt yani bekleseydim iki ihtimal olacaktı; ilki daha ucuza başka yerlerde de stok girebilirdi, ikincisi geldiği gibi stoklar bitecekti ve ben de bunu göze almadım olay bu. Ram konusu da vatan elden alınan ürünler iade olmuyor demişti ama değişim yapmayı deneyeceğim. Ram için 6000mhz cl30 32x32 (mümkünse beyaz) öneriniz varsa paylaşabilirsiniz.

kasa fanı için önereceğiniz bir model var mı? @yapiz

Kesin bir model yok ama Lian Li'nin birbiri ile eşleşen fanları vardı adını unuttum onlar olabilir, kasa olarak 011 mi alacaktınız?
kasa konusunda çok kararsızım galiba dynamic evo alacağım, fan konusunda bir çok model var bunların aralarında çok fark var mı?

kasa konusunda çok kararsızım galiba dynamic EVO alacağım, fan konusunda birçok model var bunların aralarında çok fark var mı?

Dynamic EVO al ben aldım bugün topluyorum bilgisayarı. Fan olarak Infinity mirror için karar vererek bunları almıştım;
Umarım bu kasaya da olur zaten im, EVO'num kopyası gibi yapılmış… akşama kurulum biterse bilgilendiririm ^^ (edit: Bu fanlar 3'lü satılıyor 3 alta, 3 yana takacağım, ayrıca dynamic EVO'daki gibi çift odalı geniş kasa bulmak zor o yüzden iyi düşün başka bir şey alacaksan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…