IKEA'da ASUS ROG ve IKEA birlikte yaptığı bir masa var, 1.80cm ve 1.40cm boyutlarında. Ben sonradan 2. yi de alacağım için 1.40'lık olandan aldım fiyatı 15k civarı bilginize.
Monitörün fiyatı 40k ama her kuruşuna değdi. 1 haftadır kullanıyorum çok çok iyi. 0.03ms çok fark ettiriyor
Yardımlarınız için teşekkürler ama pek bir yararı olmadı. Ben fiyat performans ürünü istemediğimi söyledim ama sizin önerdiğiniz ürünlerin geneli testlerde aldığım ürünlerin çok altında. Ayrıca bryaz bir sistem topladığımı da belirttim buna rağmen hala bana enayisin, kazık yemişsin vb hakaret eder gibi konuştunuz. İşin özeti ben öneri istedim sizden bilgisayar toplamak için yetki değil yani siz önerinizi yaparsınız ben de bunu düşünerek hareket ederim ya da etmem… biraz daha saygı ve anlayış.
IKEA'da ASUS ROG ve IKEA birlikte yaptığı bir masa var, 1.80cm ve 1.40cm boyutlarında. Ben sonradan 2. yi de alacağım için 1.40'lık olandan aldım fiyatı 15k civarı bilginize.
Monitörün fiyatı 40k ama her kuruşuna değdi. 1 haftadır kullanıyorum çok çok iyi. 0.03ms çok fark ettiriyor.
Yardımlarınız için teşekkürler ama pek bir yararı olmadı. Ben fiyat performans ürünü istemediğimi söyledim ama sizin önerdiğiniz ürünlerin geneli testlerde aldığım ürünlerin çok altında. Ayrıca bryaz bir sistem topladığımı da belirttim buna rağmen hala bana enayisin, kazık yemişsin vb hakaret eder gibi konuştunuz. İşin özeti ben öneri istedim sizden bilgisayar toplamak için yetki değil yani siz önerinizi yaparsınız ben de bunu düşünerek hareket ederim ya da etmem… biraz daha saygı ve anlayış.
https://www.ikea.com.tr/urun/uppspel-siyah-180x80-cm-yuksekligi-ayarlanabilen-oyuncu-masasi-49430193Monitörünüz hayırlı olsun sisteminizde, monitör'den memnun kaldınız galiba, 240 hz çok farkediyor mu?
Masa için link gönderebilir misiniz?
Amazontr den söylediğim magniumcore neo qube 2 im kasası bir türlü yollanmadı onun yerine lian li dynamic evo sipariş ettim haftaya geliyor o zaman kuracağım, paylaşırım. Ram’ler oc olarak intel uyumlu olduğundan 6000mhzde kullanamayacağım ama 5200mhz de işimi görür diye düşünüyorumSistemi kurdunuz mu? CPU ve GPU için boşta ve yük altında sıcaklık derecelerini paylaşabilir misiniz?
https://www.ikea.com.tr/urun/uppspel-siyah-180x80-cm-yuksekligi-ayarlanabilen-oyuncu-masasi-49430193
Ben bu masanın 1.40cm olanını aldım çünkü yakın zamanda 2.yi alacağım siz de eğer 2. Yi alacaksanız küçüğünü alın küçüğü bile bir kişi için yeterince büyük.
Amazontrden söylediğim magniumcore Neo qube 2'im kasası bir türlü yollanmadı onun yerine Lian Li dynamic EVO sipariş ettim haftaya geliyor o zaman kuracağım, paylaşırım. RAM'ler OC olarak Intel uyumlu olduğundan 6000MHz'de kullanamayacağım ama 5200MHz de işimi görür diye düşünüyorum
İstediğim değerlerde ulaşabildiğim o seçenek vardı. Monitöre gelirsek vatandan takip ediyordum çok yakında yazdı uzun bir süre, gelip gelmeyeceğine güvenmediğimden ilk bulduğumda aldım direkt yani bekleseydim iki ihtimal olacaktı; ilki daha ucuza başka yerlerde de stok girebilirdi, ikincisi geldiği gibi stoklar bitecekti ve ben de bunu göze almadım olay bu. Ram konusu da vatan elden alınan ürünler iade olmuyor demişti ama değişim yapmayı deneyeceğim. Ram için 6000mhz cl30 32x32 (mümkünse beyaz) öneriniz varsa paylaşabilirsiniz.Hayır RAM'i istediğiniz gibi kullanırsınız amd/intel optimize RAM saçmalık zaten, mademn F/P parça istemiyorsunuz neden Intel RAM aldınız?
İstediğim değerlerde ulaşabildiğim o seçenek vardı. Monitöre gelirsek vatandan takip ediyordum çok yakında yazdı uzun bir süre, gelip gelmeyeceğine güvenmediğimden ilk bulduğumda aldım direkt yani bekleseydim iki ihtimal olacaktı; ilki daha ucuza başka yerlerde de stok girebilirdi, ikincisi geldiği gibi stoklar bitecekti ve ben de bunu göze almadım olay bu. Ram konusu da vatan elden alınan ürünler iade olmuyor demişti ama değişim yapmayı deneyeceğim. Ram için 6000mhz cl30 32x32 (mümkünse beyaz) öneriniz varsa paylaşabilirsiniz.
Kasa fanı için önereceğiniz bir model var mı? @yapiz
kasa konusunda çok kararsızım galiba dynamic evo alacağım, fan konusunda bir çok model var bunların aralarında çok fark var mı?Kesin bir model yok ama Lian Li'nin birbiri ile eşleşen fanları vardı adını unuttum onlar olabilir, kasa olarak 011 mi alacaktınız?
kasa konusunda çok kararsızım galiba dynamic EVO alacağım, fan konusunda birçok model var bunların aralarında çok fark var mı?