- Makaleler
- 4
Daha fazla
IKEA'da ASUS ROG ve IKEA birlikte yaptığı bir masa var, 1.80cm ve 1.40cm boyutlarında. Ben sonradan 2. yi de alacağım için 1.40'lık olandan aldım fiyatı 15k civarı bilginize.
Monitörün fiyatı 40k ama her kuruşuna değdi. 1 haftadır kullanıyorum çok çok iyi. 0.03ms çok fark ettiriyor
Yardımlarınız için teşekkürler ama pek bir yararı olmadı. Ben fiyat performans ürünü istemediğimi söyledim ama sizin önerdiğiniz ürünlerin geneli testlerde aldığım ürünlerin çok altında. Ayrıca bryaz bir sistem topladığımı da belirttim buna rağmen hala bana enayisin, kazık yemişsin vb hakaret eder gibi konuştunuz. İşin özeti ben öneri istedim sizden bilgisayar toplamak için yetki değil yani siz önerinizi yaparsınız ben de bunu düşünerek hareket ederim ya da etmem… biraz daha saygı ve anlayış.
Neyin çok altıdaymış? Bakın anlamak istemiyorsunuz, 46k olan Gaming X Trio'da soğutma olarak ROG STRIX ile aynı, enayi gibi 15-20k sadece beyaz olsun diye kazık yediniz.F/p ürün olsa Zotac Trinity önerirdim zaten, sizin gibi tutturanlar yüzünden ROG parçalar gereksiz pahalı, yurt dışında 50-100 dolar iken bizim ülkede fark 15k. Neredeyse 4 katı, o kartın ederi o değil. Hangi monitörden geçtiniz? E sporcu olmadıkça 1 ms ile 00.3 arasındaki farkı anlamazsınız zaten.
Ayrıca sırf monitörden 7K daha kazık yediniz aynı model.
ASUS 27" PG27AQDM 0.03Ms 240HZ OLED 2K FreeSync/G-Sync DP HDMI Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" PG27AQDM 0.03Ms 240HZ OLED 2K FreeSync/G-Sync DP HDMI Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da