ROG STRIX B550-A vs B550 GAMING Edge Wi-Fi vs B550 GAMING Plus

Rog Strix B550-A ile Gaming Edge Wi-Fi arasındaki fiyat farkı çok değil ki.
Gaming Plus ile Gaming Edge arasında VRM yapısında fark var. Gaming Edge VRM yapısı itibariyle daha iyi bir model, genelde anakartlarda ana faktör VRM yapısına bağlı oluyor zaten. Dediğim gibi çoğu anakart 5600X ile sorunsuz çalışır, OC imkanı da sunar. Ama almışken iyi alayım derseniz yukarıdaki iki modelden birini tercih edebilirsiniz. Wi-Fi sizin için önemli bir etkense MSI tercih etmelisiniz. Ben olsam Asus tercih ederdim sanırım. Çünkü bence daha güzel bir tasarımı var be Strix BIOS’ları seviyorum, OC için daha iyiler bence. Bellek OC konusunda da Strix kartlar rakiplerine kıyasla daha iyi oluyorlar genellikle. Bunları kullanmadığım ve bu konuda bilgi sahibi olmadığım için net bişey diyemem tabi.
Kararimi Asus'dan yana kullanacagim sanirim, su an kullandigim anakartda Asus ve beni senelerdir yuz ustu birakmadi. Siyah kasamin icerisinde beyaz dokunuslar ile guzel bir gorunum elde edecegimi dusunuyorum ekstra olarak.

Kararimi Asus'dan yana kullanacagim sanirim, su an kullandigim anakartda Asus ve beni senelerdir yuz ustu birakmadi. Siyah kasamin icerisinde beyaz dokunuslar ile guzel bir gorunum elde edecegimi dusunuyorum ekstra olarak.
Bence gayet güzel olur. Yakın bir arkadaşıma sistem toplayacağız 1 ay sonra, o da 5600X kullanacak ve bu anakarta tutuldu, kararından vazgeçiremiyorum. :D Beyaz bir sistem yapmayı düşünüyoruz bu anakartla. Performansı da iyi, görünüşü de iyi daha ne olsun. :)

Bence gayet güzel olur. Yakın bir arkadaşıma sistem toplayacağız 1 ay sonra, o da 5600X kullanacak ve bu anakarta tutuldu, kararından vazgeçiremiyorum. :D Beyaz bir sistem yapmayı düşünüyoruz bu anakartla. Performansı da iyi, görünüşü de iyi daha ne olsun. :)
Katiliyorum kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı