Hocam nvıdıa kurulum programı devam edemiyor windowsun bu sürümüyle uyumlu değil diyor windows 10 pro var orj ama olmadığı için windows 10 seçtim ondanmı
Hocam nvıdıa kurulum programı devam edemiyor windowsun bu sürümüyle uyumlu değil diyor windows 10 pro var orj ama olmadığı için windows 10 seçtim ondanmı
@Ali Efee hoca konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben de bu cihazı almayı düşünüyorum ama forumlarda klavyenin soyulma sorunu ve menteşelerde sorun olduğu söyleniyor siz böyle bir şey yaşadınız mı? veya herhangi farklı bir problem.
@Ali Efee hoca konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben de bu cihazı almayı düşünüyorum ama forumlarda klavyenin soyulma sorunu ve menteşelerde sorun olduğu söyleniyor siz böyle bir şey yaşadınız mı? Veya herhangi farklı bir problem.
Öncelikle driveri güncellemediğim için 64 Hz di driveri güncelledikten sonra 144Hz oldu benim cihazımda soyulma veya menteşe sıkıntısı yok gönül rahatlığıyla alabilirsin ısınmıyor ve çok heybetli ASUS ROG kalitesi bambaşka.
Öncelikle driveri güncellemediğim için 64 Hz di driveri güncelledikten sonra 144Hz oldu benim cihazımda soyulma veya menteşe sıkıntısı yok gönül rahatlığıyla alabilirsin ısınmıyor ve çok heybetli ASUS ROG kalitesi bambaşka.