ROG Strix G15 G512LV-HN238 vs. Tulpar T7 V20.3

Bütçe
13000

Sylvesterrr

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir haftadır Asus'u kullanıyorum. Malzeme kalitesi ve soğutmasını başarılı buldum. USB sayısı bir tane fazla ve RGB ışıkları 4 bölge, kasanın altı ve klavyede mevcut. i7 10870h daha yeni ve 8 çekirdekli bir işlemci. Olumsuz yanlarıysa; webcam yok ama 165 TL'ye bir USB webcam aldım kullanıyorum. Numpad yok bu modelde ama klavye daha geniş ve tuş basma hissini başarılı buldum. Monster'ın en büyük avantajı ekran kartı ve 17 inç olması. Ancak Monster alıp 3 kere değişime yollayıp, iade eden tanıdığım var. Sanırım Abra serisiydi ama o.

Malzeme kalitesi olarak mı söyledin hocam yoksa farklı bir sebebi var mı?

Önceden Monster kullanmış biri olarak ciddi anlamda kalitesini hiç beğenmemiştim. Ekran menteşeleri hemen gevşemişti vs. Bu benim yaşadıklarım kimine iyi çıkar kimine daha iyisi gelir ama ben ROG derim.

Bir haftadır Asus'u kullanıyorum. Malzeme kalitesi ve soğutmasını başarılı buldum. USB sayısı bir tane fazla ve RGB ışıkları 4 bölge, kasanın altı ve klavyede mevcut. i7 10870h daha yeni ve 8 çekirdekli bir işlemci. Olumsuz yanlarıysa; webcam yok ama 165 TL'ye bir USB webcam aldım kullanıyorum. Numpad yok bu modelde ama klavye daha geniş ve tuş basma hissini başarılı buldum. Monster'ın en büyük avantajı ekran kartı ve 17 inç olması. Ancak Monster alıp 3 kere değişime yollayıp, iade eden tanıdığım var. Sanırım Abra serisiydi ama o.
Maalesef bu da abra kasalı.
Arkadaşlar, dizüstü bilgisayar almak istiyorum fakat linkte görmüş olacağınız iki bilgisayar arasında kaldım. Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

Abra kasalı tulpar, düşünmeyin bile. Buyrun:

Bir haftadır ASUS'u kullanıyorum. Malzeme kalitesi ve soğutmasını başarılı buldum. USB sayısı bir tane fazla ve RGB ışıkları 4 bölge, kasanın altı ve klavyede mevcut. i7 10870h daha yeni ve 8 çekirdekli bir işlemci. Olumsuz yanlarıysa; Webcam yok ama 165 TL'ye bir USB Webcam aldım kullanıyorum. Numpad yok bu modelde ama klavye daha geniş ve tuş basma hissini başarılı buldum. Monster'ın en büyük avantajı ekran kartı ve 17 inç olması. Ancak Monster alıp 3 kere değişime yollayıp, iade eden tanıdığım var. Sanırım Abra serisiydi ama o.

Dostum alacağım bilgisayarın aynısını kullanıyorsun şaka gibi. Oyunlar da FPS olarak malzeme kalitesi olarak nasıl laptop.

Monster sorunlarıyla ünlü bir marka, kardeşim de bizzat tecrübe etti çözüm sürecinde sıkıntı yaşamamış olsa da dolayısıyla bir dizüstü alacak olsam ilk eleyeceğim marka Monster olurdu sanırım Casper ile birlikte. Bir de şey var, bir yerde "ROG Strix" adı geçince elim otomatik olarak sepete ekleme butonuna gittiği için bu karşılaştırmada, ürünlerin ikisini de kullanmış olmadığım halde ASUS'tan yanayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı