Merhabalar, bende şöyle bir SS var ekran kartı 2685 de çalışıyor ve 106watt buna rağmen sıcaklığıda gayet güzel, sağ alttan değerlere bakabilirsiniz eğer aradiginiz şey bu ise, 2700 üstünü gördüğü de oldu yarın ss olarakta atabilirim.
Merhabalar, bende şöyle bir SS var ekran kartı 2685 de çalışıyor ve 106watt buna rağmen sıcaklığıda gayet güzel, sağ alttan değerlere bakabilirsiniz eğer aradiginiz şey bu ise, 2700 üstünü gördüğü de oldu yarın ss olarakta atabilirim.
İşlemci odaklı bir oyun olduğu için ekran kartına çok watt uygulamıyor çünkü az enerjiyle gerekli performansı alıyorsun onu anlatmaya çalışıyorum aslında. Çok başarılı cihaz bence kanıtladı kendini.
2 ay sonra ilk defa eve geçtim şimdi de masaüstündeyim inan masaüstüm daha fazla ısınıyor ve bu rahatlığı vermiyor.
İyi ki almışım diyorum.
Aynı sorundan bende servise gönderdim. Sorun yok dediler. Bendeki tek fark batarya 98e kadar düsüyor en fazla. 280 watt RTX 4070 için yeterli. 330watt adaptör ile gelenler RTX 4080 modelleri. Arkadaşın sorunu batarya değişimi ile çözülürse tekrar göndereceğim.
İlk defa 4060'lı modelde senden duyuyorum ben 3-4 saat cod oynuyorum manuel moda çekip hiç düşmüyor bile. Geri doluyorsa sorun yok oyun oynadığın süreç içerisinde. Takibini yaparsın