ROG STRIX G16 2023 alındıktan sonra ne yapılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SS atarsınız eve geçince.
Merhabalar, bende şöyle bir SS var ekran kartı 2685 de çalışıyor ve 106watt buna rağmen sıcaklığıda gayet güzel, sağ alttan değerlere bakabilirsiniz eğer aradiginiz şey bu ise, 2700 üstünü gördüğü de oldu yarın ss olarakta atabilirim.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 119
ASUS laptop yapamıyor kendi düşüncem her zaman söylerim ama ekran kartı derseniz ASUS marka alın.

Merhabalar, bende şöyle bir SS var ekran kartı 2685 de çalışıyor ve 106watt buna rağmen sıcaklığıda gayet güzel, sağ alttan değerlere bakabilirsiniz eğer aradiginiz şey bu ise, 2700 üstünü gördüğü de oldu yarın ss olarakta atabilirim.
İşlemci odaklı bir oyun olduğu için ekran kartına çok watt uygulamıyor çünkü az enerjiyle gerekli performansı alıyorsun onu anlatmaya çalışıyorum aslında. Çok başarılı cihaz bence kanıtladı kendini.
2 ay sonra ilk defa eve geçtim şimdi de masaüstündeyim inan masaüstüm daha fazla ısınıyor ve bu rahatlığı vermiyor.
İyi ki almışım diyorum.

Güzel öyleyse. sıkıntı yok.

4070'li ve 4080'li varyasyonlarda bu sorun varmış HP Omen'de de bu sorun mevcut şu an ama 4060'lılarda sorun yok.

Eki Görüntüle 1725467

Batarya değişimi sağlanmış arkadaş için. 4070'li laptopu belirtmekte fayda var

Aynı sorundan bende servise gönderdim. Sorun yok dediler. Bendeki tek fark batarya 98e kadar düsüyor en fazla. 280 watt RTX 4070 için yeterli. 330watt adaptör ile gelenler RTX 4080 modelleri. Arkadaşın sorunu batarya değişimi ile çözülürse tekrar göndereceğim.

4060 olan modelde 10 dk oyunda turbo mod acik oynadim batarya turuncu isik yakti ve pil yuzdesi 99 gozukuyordu sanirim bataryadan yiyiyor

4060 olan modelde 10 dk oyunda turbo mod acik oynadim batarya turuncu isik yakti ve pil yuzdesi 99 gozukuyordu sanirim bataryadan yiyiyor
İlk defa 4060'lı modelde senden duyuyorum ben 3-4 saat cod oynuyorum manuel moda çekip hiç düşmüyor bile. Geri doluyorsa sorun yok oyun oynadığın süreç içerisinde. Takibini yaparsın

@manqueller mux switch turbo moddayken bunu yapti simdi mux switchi kapadim turbo mod acik yarim saattir normal oynayabiliyorum garip gercekten anlam veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı