ROG STRIX G16 2023 alındıktan sonra ne yapılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevindim adına. Pil sorunu da yoksa güzel cihaz denebilir.

Teşekkür ederim. Pili özellikle takip ettim bugün fırsatım vardı aralıksız 3 saat oynadım 99 bile olmadı 100 dolu yazıyordu.

Yer yer çıkabilir ama o değerlerde kalması önemli, kalıyorsa sıkıntı yok. RDR2 benzeri bir oyunda bir süre Afterburner'la takip etseniz ortaya çıkar gibi.

Öyle bir ağır oyun oynamıyorum fakat fırsat bulursam bakarım. Özellikle FPS sabitlemesi yapmadım kullanabilmesi açısından o değerlerde seyrediyordu ve açıkçası performansı beklediğimden de iyi çıktı laptopun. Hiç thorttle da yaşamadım.

Hocam bende boştayken bile geliyor başka bir şey olmasın.
Mouse'u hareket ettirdiğinizde sistem tepki vermeye başlayınca bu sesin de ortaya çıkması normal. 10 yıl önce üst seviye monster laptop aldığımda da öyleydi. Bazı pc'lerde karşılaşılıyor.
Yük altında dikkat ederseniz ses çıkmıyor veya fan sesinden duyulmuyor.

Çanta işini naptınız onu da çözmek lazım 🙈

Aynen 2X M.2 slotu, 2X RAM slotu varmış. 2280 alacaksın demişti @Artoria Pendragon. Fazladan depolama almak isteyenlere duyrulur.
RAM modeliniz büyük ihtmal Hynix microndur ama yine de kontrol ederek alın 2. RAM'ı.
Bu arada acelesi yok RAM'in.
Tek modülle bile çok performanslı çalışıyor drr5 Dual aralığını bayağı kısmış DDR4'e nazaran. Şu anlık yetecektir.

1x16 GB model mi bütün hepsi acaba.

Teşekkür ederim fena değil bence 5 saat ekran süresi verir gibi. Tam denediğinizde tekrar yazar mısınız?

Öyledir muhtemelen ama ürünüm bugün teslim gözüküyor gelirse teyit eder yazarım.

Son düzenleme:
1.jpg 2.jpg

Bunlar da benim sonuçlarım. Cihaz serin çalışıyor. Mikrofonu test ettim Discord'da sorunsuz temiz kullanıyorum. Herhangi bir ses yok cihazda fan sesi hariç. HB'dan aldım link alana alacak olana hayırlı olsun.

@manqueller @Haluk Albayrak

oyun testi bekleyenler için, World of warcraft, World of Tank ve Lol indireceğim onun dışında Sea of thieves vs de yüklemek isterim ama şuanki ssd ona imkan vermez gibi :D yine istediğiniz bir oyun ben de varsa indirip denemeye çalışırım.

Eki Görüntüle 1697737Eki Görüntüle 1697738

Bunlar da benim sonuçlarım. Cihaz serin çalışıyor. Mikrofonu test ettim Discord'da sorunsuz temiz kullanıyorum. Herhangi bir ses yok cihazda fan sesi hariç. HB'dan aldım link alana alacak olana hayırlı olsun.

@manqueller @Haluk Albayrak

Oyun testi bekleyenler için, World of Warcraft, world of tank ve LoL indireceğim onun dışında Sea of Thieves vs de yüklemek isterim ama şu anki SSD ona imkan vermez gibi :D yine istediğiniz bir oyun ben de varsa indirip denemeye çalışırım.

Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz coil whine da yok zaten. LoL testini bekliyorum hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı