ROG STRIX G16 alınır mı?

Bir de arkadaşlar şu çok ilginç Word Kart'a MediaMarkt para eklemeden 6 taksit yapıyor. Vatan ve Teknosa neden yapmıyor? Alışveriş kredisi ya da ek parayla taksit resmen ayrı bir soygun yöntemi. Sözde muhafazakar hükümet de faize karşı bir bilgisayar almak için bile krediye mahkum ettiler. Cidden bu mevzuyu anlayamıyorum. Ek taksit için ek para ödenir mi?

Hadi telefonda taksit yok, ama bilgisayar almayı nasıl 3 ile sınırlarlar? Her teknolojik alet fiyat farkı olmadan 6 taksite kadar alınmalı. Daha fazlasına da hiçbir şekilde izin verilmemeli.

Maaşım yüksek, doktor olduğum için çok sıkıntı olmaz da. Yine de 3 taksit bilmiyorum saçma biraz.

Evet bende öyle almıştım ama önerim Teknosa'dan almayın modem aldım bozuldu, mouse aldım bozuldu, 2 hoparlör aldım bozuldu her şey bozuluyor ilginçtir.

Bilmiyorum yazmayı unuttum 2019'da Lenovo IdeaPad 320 15IKB yide Teknosa'dan aldım 1 yıla kalmadan bozuldu 2-3kez garantiye 1 kez bağımsız tamirciye gitti bugüne kadar laptop kullanamadım Teknosa'dan almayın pişman olursunuz :)
Benim önceki Toshiba’yı da 2013 yılında Teknosa’dan almıştım. Çok sorunlu bir cihazdı.

Hepsiburada world karta 6 taksit yapıyor peşin fiyatına, bildiğim kadarıyla vatan peşin fiyatına yapmıyor taksit. Aynı şekil Amazon da yapıyor diye biliyorum 6 peşin fiyatına taksit world karta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı