Hayırlı uğurlu olsun hocam. Çok mantıklı iş yaptınız.
Aslında deprem bölgesinde olmasaydım ve masaüstü kullanım için bilgisayarım olmasaydı bende Scar modellerinden bir tanesini alacaktım. Fakat olaylar umduğumuz gibi olmadı.
Fiyatı çok cezbedici diye aldım g16'yi. Ön siparişle çok uyguna geldi. Yoksa daha düşük bir şey alırdım ama gram pişman değilim.
1.5 ay öncesine gore her cihaza dolar stabilken en az 10 bin zam caktilar.
Dolar artiyor secimden sonra firlayacak diger satici sana babasının hayrina vermeyecek.
Insanlari yaniltmayin tuttugunuzu alın bu gidisle laptop almak araba almak gibi olacak
Bana diyorsaniz aldim, şu an elime daha bugün ulaştı format attim yeni. @manqueller hocam Windows 10 suruculeri yok cihazin ASUS'un sitesinde ben mecbur Win11mi kullanacağım şimdi? Bir de sonradan Windows 10 icin driver gelir degil mi?
Bu cihazın amazon yurt dışı fiyatı 33.700 civarı. TR de üzerine 6.300 ek koymuşlar. Ben de bu cihazı almaya karar verdim. Ancak stoklara girip vade farksız en az +6 taksit olayını bekliyorum.