ROG STRIX G16 G614ph laptop alınır mı?

Gereksiz pahalı.

Gereksiz pahalıda değil ama attığınız bilgisayarlar cidden daha iyi

Bu civarda önerebileceğiniz başka laptop var mı?
ROG istiyorsanız bunu alın, 5050 için bu kadar masrafa gerek yok.

ROG serisi diye bira şişiriyorlar fiyatı.
ROG bence alt segment modellerinde gereksiz masraf yapmış. 5050’lik bir laptopa neden Vapor Chamber soğutma sistemi koyarsın ki? Çokça eleştirdiğimiz Casper bile 2 bakır boru + PTM ile 5050’yi gayet iyi soğutabiliyor. Bu yüzden fiyatların böyle yüksek olması bana normal geliyor. Örneğin, 5070 Ti’lı ROG Strix G16 ile Slayer R9T ile arasında 13 bin TL fark var ve bence o fark kesinlikle değer.

ROG bence alt segment modellerinde gereksiz masraf yapmış. 5050'lik bir laptopa neden Vapor chamber soğutma sistemi koyarsın ki? Çokça eleştirdiğimiz Casper bile 2 bakır boru + PTM ile 5050'yi gayet iyi soğutabiliyor. Bu yüzden fiyatların böyle yüksek olması bana normal geliyor. Örneğin, 5070 Ti'lı ROG STRIX G16 ile Slayer r9t ile arasında 13 bin TL fark var ve bence o fark kesinlikle değer.

O konuda öyle hocam GameGaraj soğutması ne iyi ne kötü sayılır hatta ısınıyor da sayılır stress testinde işlemci throttle yapabiliyor. ROG serisine düşük kart koymanın mantığı yok işte bana o açıdan mantıksız geliyor. En azından RTX XX60 veya RTX XX70 serisinden itibaren falan ROG serisine ağırlık verebilirler.

Gereksiz pahalı.

Gereksiz pahalı.

merhaba göndermiş olduğunuz bilgisayarlar diğeriyle hemen hemen aynı fiyatta neden onu tercih etmediğinizi söyleyebilir misiniz bende almayı düşünüyordum bilgi sahibi olmak isterim

Merhaba göndermiş olduğunuz bilgisayarlar diğeriyle hemen hemen aynı fiyatta neden onu tercih etmediğinizi söyleyebilir misiniz bende almayı düşünüyordum bilgi sahibi olmak isterim.

Hocam amaca göre tercih etmek lazım. Benim attıklarımda bulunan ekran kartı ile ROG'da bulunan arasında bayağı fark var. Tabii ROG kadar iyi soğutmaya sahip değildir malzeme kalitesi biraz daha orta segment kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı