ROG Strix G16 mı HP Victus mu alınmalı?

Bütçe
80.000

mertshottt

Attopat
Daha fazla  
Merhaba ben RTX 4070 Intel Core i7 RAM 32 SSD 1TB Hz 165 olacak bir bilgisayar var kafama bir şey takıldı tam hatırlıyorsam ASUS ROG STRIX G16 bilgisayarın ismi. Sorum ise şu bu Hz bana düşük geldi onun yerine HP Victus aynısı ama Hz 240 olanından mı alsam yoksa ASUS mu alsam diye takıldım yani Victus sadece Hz yüksek diğerleri aynı HP Victus çok ısınıyormuş sizce ASUS ROG Strix G16 mı alayım yoksa HP Victus mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
link atamıyorum

1732647275180.png

emin olamadım

Link atamıyorum

Eki Görüntüle 2361032

Emin olamadım

Attığım model MSI tarafından üretiliyor MSI Sword kasası kullanıyor ve bu fiyatta rakibi yok. Sizin attığınız model asla alınmaz kazık.

Panel sensörü kronik sorunlu.

Emin olamadım

Attığım model MSI tarafından üretiliyor MSI Sword kasası kullanıyor ve bu fiyatta rakibi yok. Sizin attığınız model asla alınmaz kazık.

Panel sensörü kronik sorunlu.
farkettim baya iyi gözüküyor teşekkür ederim

Niye emin olamadınız aklınızı ne kurcalıyor söyleyin cevaplayabilirim?
ilk defa pc alıcam ilk defa değilde oyuncu bilgisayarı arkadaşımda monster vardı 1 el fifa atıyordu pc alev alıyordu bu bilgisayarda yaşarmıyım diye söyledim aslında ısınır mı yada başka problemleri varmı bu fiyata bu kadar iyi görmedim

ilk defa pc alıcam ilk defa değilde oyuncu bilgisayarı arkadaşımda monster vardı 1 el fifa atıyordu pc alev alıyordu bu bilgisayarda yaşarmıyım diye söyledim aslında ısınır mı yada başka problemleri varmı bu fiyata bu kadar iyi görmedim
Hayır sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı