ROG STRIX G16 vs TUF A15

Bütçe
40000
Ben sana deneyimlerimi aktarıyorum. Fabrikanın sürdüğü macun dandikse elden bir şey gelmez. 200 TL harcayıp elimdeki cihazı çok daha iyi hale getirebiliyorsam getiririm.
PTM7950 kullanarak Nitro 5 de isinmaz, Victus da isinmaz, hatta bazi Monster modelleri bile isinmaz. PTM7950'U 400 TL'Ye falan da getirtebiliyorsunuz. Sacma bir yorum, herkes cihazi acip macun gibi sey yapamaz. İnsanlar RAM takmak istemiyor daha. Kaliteli bir ped veya macun ile isinma cozulur, ama neden ben TUF alip icini acip baska bir macun surup kullanayim? Ne ozelligi var ben niye bu kadar ugrasayim?

PTM7950 kullanarak Nitro 5 de isinmaz, Victus da isinmaz, hatta bazi Monster modelleri bile isinmaz. PTM7950'u 400 TL'ye falan da getirtebiliyorsunuz. Saçma bir yorum, herkes cihazi acip macun gibi şey yapamaz. İnsanlar RAM takmak istemiyor daha.

Bilinçsiz kullanıcı zaten ASUS alsa da Acer alsa da HP alsa da memnun kalacak. Biz burada işi bilen insanlar olarak deneyimlerimizi aktarıyoruz ve ben de yaşadıklarımı size aktardım.

Kaliteli bir ped veya macun ile isinma cozulur, ama neden ben TUF alip icini acip baska bir macun surup kullanayim? Ne ozelligi var ben niye bu kadar ugrasayim?

Çok ucuz fiyatlara bulunabiliyor çünkü. Şu anki mevcut fiyatından bahsetmiyorum.

Çok ucuz fiyatlara bulunabiliyor çünkü. Şu anki mevcut fiyatından bahsetmiyorum.
Macun degisimini yapmaniz gerektigini belirtmeniz gerekiyor o zaman, ve forumda oneri isteyen adamlarin %70'i rahat macun degistirmekle ugrasmaz.

Ayrica 25w degerinde macun degismis halde 82 derece goruyorsa berbat bir sonuc bu. 25w degerinde 50-60 derece alirim.

Uzun gitsin diyorsan rog al rahatına bak. Performansı çokta kötü değil hemde watt olarak 4060'tan bi eksiği yok. Sizi çok rahat 5 6 sene götürür zaten gerek malzeme kalitesi olsun gerek yazılım kalitesi olarak.

25 watt çekiyor işlemci 83 derece sen buna iyi diyorsan hiçbir şey demiyorum.

Fan eğrisinin detayını göstermeyi unutmuşum kusura bakmayın.

1725615008497.png

Tam anlayamadım ama 4000 RPM civarı mi fanlar?

Evet Wukong tarzı GPU yoran oyunlarda 3000 civarında ve hiç ses duymuyorum. CPU 90-93 gördüğüm aralıklı oyunlarda 4000-4400 RPM çalışıyor. Bu factory default olarak gelen ayarlar ve aldığımdan beri hala garipsiyorum bunu. Çok düşükte çalıştırıyor fanları.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı