ROG Strix G531GT veya FX505DT?

SrcnTSC

Hectopat
Arkadaşlar iki modelden sizce hangisi daha mantıklı. Aradaki 500 TL fiyat farkına değer mi? Kullanan açısından çok bir fark yaşatır mı bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Screenshot_20200203_165841_com.gittigidiyormobil.jpg
Screenshot_20200115_191621_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben G531GT'yi tercih ederdim. İşlemci olarak daha güçlü, diğer modelde RAM 2400MHz iken bu modelde 2666MHz. Daha kaliteli ve bence daha şık bir kasası var, tek tuşla fan turbo modunu açma gibi özellikleri de var. Numerik tuş takımı yerine touchpad'in üstünde açıp kapatılabilen dokunmatik tuş takımı koymuşlar, ayrıca kasanın alt bölümündeki aydınlatmalar da çok güzel görünüyor.

Son düzenleme:
Ben G531GT'yi tercih ederdim. İşlemci olarak daha güçlü, diğer modelde RAM 2400MHz iken bu modelde 2666MHz. Daha kaliteli ve bence daha şık bir kasası var, tek tuşla fan turbo modunu açma gibi özellikleri de var. Numerik tuş takımı yerine touchpad'in üstünde açıp kapatılabilen dokunmatik tuş takımı koymuşlar, ayrıca kasanın alt bölümündeki aydınlatmalar da çok güzel görünüyor.
Anladım. Ben fx505dt modeli kullanıyorum bi arkadaşıma alacağız cihaz onun hesabı olmadığı için ben açtım konu. 500 TL fark yinede çok geldi bana ama sanırım rog modeli alacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı